Tis og glade dage: Så meget møg lå på gaden efter Distortion

I Nørrebros gader flyder det bogstaveligt talt med bunker af møg efter den første Distortion-dag. I klippet nedenfor kan du se, hvor slemt det står til dagen derpå

Foto: Jakob Jørgensen

Tusinder af mennesker var mødt op for at fejre musikken, livet og sommeren på den første dag af årets Distortion. Og det kan tydeligt ses her dagen efter startskuddet på den store gadefest.

Selvom billederne af skidt og møg ser slemme ud, så er lugten derude i virkeligheden nok ikke så slem. I hvert fald melder vicepolitiinspektør ved Københavns Politi om, at de festglade mennesker har været gode til at bruge de opstillede toiletter.

- Vi har ikke noget tal på, hvor mange tissebøder (en afgift på 1000 kr. for at tisse på gaden, red.), der blev udskrevet i går, men det er ret minimalt, fortæller Henrik Møller Jacobsen til Ekstra Bladet, og fortæller desuden at politiets hovedformål under Distortion er at skabe tryghed.

- Det er godt, at folk er gode til at bruge toiletterne. Men derudover har vi prioriteret ting såsom at få folk ned fra stilladser og undgå slagsmål og forulempelse af pigerne langt højere end at stoppe én, der tisser på et træ, siger han.

Meget mere lækkert end tis og møg - se de flotteste fyre og piger til årets Distortion i klippet her

51 kommentarer
Vis kommentarer