Tivoli boostede besøgstallet i 2014

2014-sæsonen i Tivoli bød på en stigning på fire procent i forhold til sidste år, oplyser haven mandag

Tivoli i smuk julestemning. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Tivoli i smuk julestemning. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Knap 300.000 flere personer har i 2014 valgt at slå vejen forbi Tivoli i København end året før. Det oplyser haven mandag i en pressemeddelelse.

4.478.000 personer har i alt besøgt Tivoli i 2014, og det er en pæn stigning i forhold til 2013, hvor 4.200.000 personer kiggede ind.

I procenter er det en fremgang på fire procent, og det glæder administrerende direktør i Tivoli Lars Liebst.

- En forbedring i besøgstallet på fire procent bekræfter os i, at tanken om at holde åbent flest muligt dage er den rigtige.

- Tivoli har gennem flere år arbejdet målrettet på at blive en helårsforretning. At det er lykkedes at udvide Halloween og Jul i Tivoli er en del af den strategi, som vil fortsætte i årene fremover, siger han i en pressemeddelelse.

Julen er en succes i Tivoli
Netop julesæsonen har været stærkt medvirkende til udviklingen. Her valgte Tivoli for første gang i havens historie at udvide sæsonen til 4. januar.

Det har betydet, at det samlede besøgstal i julen for første gang siden 2005 har rundet en million, hvor 1.027.000 besøgte haven. I alt 1.056.000 personer kom i 2014 forbi ved juletid.

De flotte besøgstal får dog ikke direktøren til at overveje yderligere udvidelser af sæsonen.

- Der er ikke umiddelbart udsigt til, at hele Tivoli skal være åben i januar til marts. Her vil vi i stedet udnytte Glassalen og Koncertsalen til at give gæsterne en kvalitetsoplevelse på det kulturelle område, siger Lars Liebst.

Lucia-optog i Tivoli er en af de mange arrangementer, der er med til at gøre julemåneden i Tivoli til en stor succes.(Foto: Polfoto)
Lucia-optog i Tivoli er en af de mange arrangementer, der er med til at gøre julemåneden i Tivoli til en stor succes.(Foto: Polfoto)
 

1 af 2 Lucia-optog i Tivoli er en af de mange arrangementer, der er med til at gøre julemåneden i Tivoli til en stor succes.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Tivoli i smuk julestemning. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer