Tivoli lukker

På grund af de nye restriktioner holder parken lukket resten af året

En del varuforstående, da Tivoli i efteråret fik lov til at huse godt og vel 20.000 gæster, mens de danske fodboldstadions fortsat var begrænset til 500 tilskuere. En af dem var vores anmelder.

Som følge af de nye restriktioner, der blandt andet gælder Københavns Kommune, har Tivoli besluttet at holde lukket resten af året.

Det oplyser forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Tivoli skriver, at deres forretning er baseret på fire aktiviteter, nemlig have, forlystelser, mad og kultur, og dele af dem bliver lukket ned med de nye restriktioner.

'Når Tivoli hverken kan invitere gæster inden for i Salene til kulturoplevelser eller åbne dørene til restauranterne og de indendørs forlystelser, er det med henvisning til Tivolis forretning og de i forvejen gældende restriktioner Tivolis samlede vurdering, at Tivoli de facto er lukket ned ved forbud,' lyder det i pressemeddelelsen.

Det var pudsigt nok, da folk begyndte at stå for tæt UDEN FOR Tivoli i forbindelse med Halloween, at parken selv indførte et bookingsystem.

'Covid-19 er ikke retfærdig'
Tivoli glæder sig over, at det trods alt er lykkedes at holde åbent henover sommeren og efteråret, inden man altså nu må lukke før tid i en af parkens absolutte højtider.

- Det er ikke mindst på grund af medarbejdernes store indsats, at vores gæster har kunnet føle trygge og nyde deres besøg i Tivoli. Vores medarbejdere havde fortjent muligheden for at gøre arbejdet færdigt, men vi må bare endnu en gang konstatere at covid-19 ikke er retfærdig, lyder det fra administrerende direktør Susanne Mørch Koch i pressemeddelelsen.

Tivoli ser nu frem til at kunne åbne 'med et brag' igen til foråret.

- Her håber og tror vi på, at vi kan åbne i en mere normal ramme end det har været muligt i 2020 - og hvor vi dog glæder os til igen at byde gæsterne velkomne i Tivoli, siger direktøren.

Efter planen slår parken igen dørene op 27. marts 2021 i forbindelse med påsken. Inden da åbner Koncertsalen, hvis restriktionerne tillader det, i slutningen af januar med musicalen The Bodyguard.

134 kommentarer
Vis kommentarer