Tredje gang bliver lykkens gang: Hun vinder i aften

23-årige Simone Egeriis er storfavorit til at vinde Melodi Grand Prix'et

Tredje gang bliver lykkens gang: Hun vinder i aften

Simone håber på, at sejren er hjemme i aften. (Foto: Mogens Flindt)

De fik eget hashtag: Husker du Simones Bryster?

Lige siden de ti sange, der skal dyste om trofæet ved årets Melodi Grand Prix ved en fejltagelse blev afsløret i begyndelsen af januar, har bookmakerne været rørende enige. Simone Egeriis vinder aftenens slager-konkurrence og billetten til Eurovision Song Contest i Stockholm i maj.

Ups! Grand Prix-sange offentliggjort før tid

Hos Nordic Bet, der plejer at have god succes med at udpege en vinder, har man ikke været så stensikker på, hvem der skal bades i konfetti og sejrs-champagne i mange år. Næsten 80 procent af alle indskud er sat på Simone og hendes bidrag 'Heart Shaped Hole'. Det har resulteret i, at oddset er faldet fra 2,75 til 1,65.

- Det er ganske usædvanligt at se så lave odds på Grand Prix. I 2013 stod Emmilie de Forest, som senere vandt Eurovision, eksempelvis i odds 4, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Efter Ekstra Blads-afsløring: Gammel sang bliver i Melodi Grand Prix

DR-skandale lurer: Gammel sang med i Melodi Grand Prix

Odds-gave
Hos Unibet er spådommen den samme.

- Det er Simone, der vinder. Og at du stadig kan få 1,5 i odds på hende er næsten en gave. Hun har skilt sig ud som klar vinder. Hun er kendt og har en god sang, og så er der sådan lidt diva over hende. Så hun har alle de små faktorer med sig, siger pressechef i Unibet Per Marxen.

Simone Egeriis tager selv favoritværdigheden med ophøjet ro.

- Det er selvfølgelig rigtig rigtig dejligt, at folk tror på én og kan lide sangen. Men jeg vil sige, at sådan har det også været de to andre gange, jeg har været med i Grand Prix'et, og der har jeg begge gange fået en flot tredjeplads. Så intet er afgjort endnu, siger hun.

Også hos Danske Spil er Simone favorit. Her giver en sejr på hende pengene sølle 1.85 gange igen, mens Muri og Mario tippes som toere og giver pengene 4 gange igen.

Grand Prix-sangerinde: Svigtet og anbragt