Under en million fulgte Anti Social Medias fiasko

Anti Social Media røg tirsdag aften ud af verdens største musikkonkurrence

Anti Social Media har valgt at blive i Wien under resten af Grand Prix-ugen for at bakke de andre deltagere op - og vise sig som gode tabere. (Foto: Mogens Flindt)
Anti Social Media har valgt at blive i Wien under resten af Grand Prix-ugen for at bakke de andre deltagere op - og vise sig som gode tabere. (Foto: Mogens Flindt)

WIEN (EKSTRA BLADET): Det var ikke specielt opløftende at følge Eurovision Song Contest med danske briller tirsdag aften.

Som bekendt røg danske Anti Social Media ud af konkurrencen efter semifinalen, og det er første gang siden 2007, at det sker.

Anti Social Media: Skålede skuffelsen væk i nat

Den rød-hvide fiasko blev fulgt af 931.000 seere Danmark.

Hør interview med det danske band efter skuffelsen tirsdag her.

Dem, der vælger at tænde for finalen på lørdag - selvom det bliver uden danske deltagelse - kan med fordel heppe lidt på vores svenske naboer. Måns Zelmerlöw er hos bookmakerne favorit til at vinde hele baduljen - og det vil ikke være helt skidt for Danmark. For hvis Sverige går hen og vinder skal næste års Eurovision Song Contest afholdes i vores naboland, hvor vi historisk set har gode vinderchancer.

DR-chef efter Grand Prix-exit: - Jeg begriber det ikke

De sidste to gange, Sverige har været vært for sangkonkurrencen, har Danmark nemlig kunnet løfte trofæet. Det skete først med Brødrene Olsen i Stockholm i år 2000, siden i Malmø, hvor Emmelie de Forest i 2013 hev sejren hjem til Danmark.

Du kan se den anden semifinale i Eurovision Song Contest på torsdag klokken 21.00 på DR1 og finalen lørdag klokken 21.00.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.