Ups! Her glemmer Lighthouse X teksten

Johannes Nymark blandede versene sammen under den seneste prøve på Grand Prix-scenen

På onsdag og torsdag gælder det for alvor for Lighthouse X. Onsdag uddeler juryen deres point og torsdag aften er det seernes tur. (Foto: Mogens Flindt)
På onsdag og torsdag gælder det for alvor for Lighthouse X. Onsdag uddeler juryen deres point og torsdag aften er det seernes tur. (Foto: Mogens Flindt)

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Der er meget, der skal huskes på for Søren Bregendal, Martin Skriver og Johnnes Nymark, der udgør den danske Grand Prix-trio Lighthouse X.

Lørdag aften havde de deres anden prøve på scenen i Globen i Stockholm, hvor der skulle foretages et par ændringer i forhold til den første prøve. Der bøvlede gruppen med forkert lyd og et massivt fyrværkeri, som de ikke var forberedte på.

Imponerende ser det ud! (Foto: Anders Putting/ESC) Event & Kultur Grand Prix-drama: - Vi fik en væg af fyrværkeri i hovedet

Det var der rettet op på til den anden test, hvor Johannes Nymark til gengæld pludselig ikke kunne huske teksten.

Han sang de første to linjer rigtigt og sprang derefter direkte til de sidste linjer af andet vers.

Heldigvis er Johannes Nymark så rutineret på en scenen, at han bare sang videre - og Martin Skriver trak smilede på skuldrene og skrålede derefter også videre, som intet var hændt.

Se videoen af Lighthouse X anden prøve her.

Eurovision Song Contest 2016 skydes for alvorlig i gang søndag aften med den officielle åbningsfest. Tirsdag og torsdag er der semifinaler og lørdag den store finale.

Danmark er med i den anden semifinale ved årets Eurovision Song Contest. Den afvikles på torsdag. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Hård medfart til dansk Grand Prix-håb

4 kommentarer
Vis kommentarer