Ups! Pris-vindere afsløret før tid

Billed-Bladet kom til at offentliggøre vinderne af TV-Guld-priserne, inden showet løb af stablen

Morten Ankerdal og Ulla Essendrop er af Billed-Bladets læsere blevet kåret som årets bedste mandlige - og kvindelige sportsværter. (Foto: Billed-Bladet).
Morten Ankerdal og Ulla Essendrop er af Billed-Bladets læsere blevet kåret som årets bedste mandlige - og kvindelige sportsværter. (Foto: Billed-Bladet).
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Der var ikke sparet på noget, da cremen af den danske tv-branche iført galla-rober og smoking i aftes gik op ad den røde løber til uddelingen af Billed-Bladets TV-Guld-priser på Hotel d’Angleterre.

Ugebladets læsere havde kåret de mest populære danske tv-værter, men allerede inden afsløringen af vinderne til festen kunne de nominerede læse, hvem af dem der kunne løfte armene i triumf: Billedbladet.dk var nemlig i utide kommet til at offentliggøre navnene på de fleste af vinderne.

Her er de nominerede til årets tv-priser

’Louise Wolff vinder Billed-Bladets TV-Guld’, ’Mikkel Beha Erichsen vinder igen i Billed-Bladets TV-Guld’ og ’Ulla Essendrop vinder for andet år i træk prisen som årets kvindelige sportsvært’. Sådan lød nogle af billedteksterne i et galleri til en artikel dateret 24. februar i år.

Aller: Vi er kede af det
Hos Aller, der ejer Billed-Bladet, bekræfter pressechef Maria Sennels fadæsen over for Ekstra Bladet.

– I forbindelse med forberedelserne til Billed-Bladets TV-Guld-fest havde vi klargjort et galleri over vinderne af de syv priser til billedbladet.dk. Af tekniske årsager skete der desværre det uheldige, at billedteksterne i et galleri over alle de nominerede ændrede sig, så man kunne læse, hvem der vandt i de forskellige kategorier, skriver hun i en mail, der fortsætter:

– Det er desværre det, der kan ske i en digital verden. Vi er naturligvis kede af, at det kunne ske, og vi beklager den uheldige fejltagelse.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+