Vanvid: Det kan du forvente dig af Reality Awards

Det er fuldstændig vanvittigt og umuligt at holde styr på, lyder det fra Philip May, der selv har været vært for awardshowet

Det er årets vildeste fest, mener Philip May. Hør ham fortælle om Reality Awards i videoen. Redigering: Henrik Houlberg

KUN på Ekstra Bladet: Få adgang til Reality Awards-showet HER. Vælg pakken til 49 kr.

I år er han nomineret i kategorien årets bedste mandlige realitydeltager, og han glæder sig til at sidde og nyde showet fra tilskuerrækkerne. Han lægger ikke fingre imellem, da han bliver spurgt til, hvad man kan forvente sig af det vilde show, der afholdes for syvende år i træk.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Nu plejer jeg at stå på scenen og være vært, så det er faktisk første gang, jeg skal se showet, og det glæder jeg mig til at prøve. Jeg plejer at skulle stå og holde styr på folk, og det er umuligt. Nu vil jeg gerne prøve at nyde det og sørge for, at værterne får en rigtig hård aften, siger Philip May i videoen, som kan ses over artiklen.

Værterne i år er Lenny Pihl, Camilla Framnes og Jonas Korsgaard fra 'Love Island'.

- Hvad er din vildeste oplevelse til RA?

- Jeg var klædt ud som dragqueen sidste år, lyder det tørt fra Philip May.

Med i studiet var også Katrine Egebak fra 'Ex on the Beach', der er nomineret i kategorien årets bedste bryster. I videoen kan du se hende blive overrasket, da hun finder ud af, hvad det også indebærer.

Ekstra Bladet streamer showet live fredag aften. Herunder kan du se, hvad man kan forvente sig:

Danmarks vildeste awardshow afvikles fredag aften. Tag et vildt tilbageblik. Redigering: Mikkel Cramon, Sólfinn Hughes

Hvis du er nysgerrig og gerne vil se Reality Awards, så sender Ekstra Bladet - som det eneste medie - LIVE direkte fra prisfesten kl. 20 lige HER. Det koster kun 49 kroner at se showet, men så får du til gengæld også adgang til en masse andre godter.

Klik på linket HER, og få direkte adgang til Reality Awards 2020.

6 kommentarer
Vis kommentarer