Varmer op til Grand Prix i Korea

Dansk-svenske Bracelet er brandvarme, inden det går løs i Horsens om godt 14 dage

Det er Charlie, der er forsanger i Bracelet. (Privatfoto)
Det er Charlie, der er forsanger i Bracelet. (Privatfoto)

Der er ingen grund til at sidde med hænderne i skødet og vente på, at det skal blive den 13. februar og der er Dansk Melodi Grand Prix i Horsens, når man nu er sprængfuld af musik!

Og det gør den dansk-svenske popgruppe Bracelet absolut heller ikke.

Bandet har netop været i Korea for at optage en musikvideo til sangen 'Breakaway', som de stillet op med til Grand Prix’et – og også for at promovere deres musik, som der er interesse for på det asiatiske marked.

- Vi har været i Korea nu, fordi der allerede i efteråret var interesse fra Asien for vores første single 'Rooftop'. Så turen var faktisk planlagt allerede inden, vi fik at vide, at vi skulle være med ved Grand Prix’et i Danmark, siger Rebecca, der er det danske islæt i bandet.

ABBA-børnebørn i Dansk Melodi Grand Prix

Resten af gruppen består af Felix og Charlie med den berømte ABBA-bedstefar Benny Andersson. De to er flasket op med musik, men alligevel er de imponerede over den musikkultur, der er i Korea.

Felix spiller trommer i bandet. (Privatfoto)
Felix spiller trommer i bandet. (Privatfoto)

- Det er lige meget, hvornår man tænder fjernsynet, så er der et musikshow. De er der hele tiden, siger Charlie, der sammen med resten af Bracelet har haft fornøjelsen af at optræde i et af dem.

- Vi har lavet en del interviews og har optrådt i et tv-show i Seoul. Men det bliver først vist om et par uger, fortæller Rebecca.

Mange kendte ansigter til Grand Prix 2016

I det hele taget er Bracelet positivt overraskede over, hvor professionelt musik og musikere behandles i Korea.

- Da vi skulle optage vores video, var der nok 50 mennesker i gang med produktionen. Og vi knoklede i 20 timer af gangen. Sådan er det i Korea, fortæller Rebecca.

Videoen til 'Breakaway' er ifølge Bracelet en forholdsvis enkel produktion, og den handler om at blive holdt udenfor og ikke bliver accepteret som den man er samt at finde kærligheden og at kæmpe for at føle sig ønsket.

- Vi har haft det fantastisk sjovt i Korea, og har arbejdet næsten døgnet rundt. Nu glæder vi os bare til at fokusere på Melodi Grand Prix’et, siger Rebecca, der glæder sig til at optræde for det danske publikum.

Hilda er tilbage i Dansk Melodi Grand Prix

I slutningen af februar udgiver Bracelet både 'Breakaway' og 'Rooftop' i Korea og senere i en række andre asiatiske lande.

Bracelet hygger sig i Korea. (Privatfoto)
Bracelet hygger sig i Korea. (Privatfoto)