Lighthouse X vinder Dansk Melodi Grand Prix

Det er en kæmpe overraskelse, at de tre gutter fra budskabs-bandet vinder årets slager-konkurrence

Her er årets vindere (Foto: Mogens Flindt)
Her er årets vindere (Foto: Mogens Flindt)

Tredje gang blev ikke lykkens gang for Simone Egeriis, der efter en dramatisk semifinale måtte se sig slået af trioen 'Lighthouse X' ved dette års Melodi Grand Prix, der fandt sted i en tætpakket arena i Horsens.

Drengegruppen med Johannes Nymark, Martin Skriver og Søren Bregendal vandt både seerne og juryens hjerter med deres festlige popnummer 'Soldiers of Love' og kunne altså lørdag aften løfte trofæet og kalde sig vinderne af den 46. udgave af den traditionsrige sangkonkurrence foran snuden på henholdsvis Simone og den australske sangerinde Anja Nissen.

- Det er fuldstændig fantastisk, tak, tak, tak, sagde de glade vindere efter sejren.

Deltog i Eurovision før Grand Prix

Som altid var showet fyldt med konfetti, fyrværkeri og veloplagte værter i form af Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick, hvor sidstnævnte gjorde sit bedste for at kaste al sin moderlige kærlighed over de nervøse artister.

Om planen virkede, eller deltagerne blev mere nervøse af Hildas lidt fremstammede spørgsmål med masser af øh'er, er endnu uvist, men sikkert er det, at på trods af de små bump på vejen, så gjorde 'The Grand Old Lady' i Grand Prix-verdenen sit bedste for at få aftenen til at glide så glat som muligt.

Så lidt tjener Grand Prixstjerner

Især showets åbningsnummer, hvor værtstrioen i sand Broadway-stil blandt andet fik tilsvinet svenskerne og mindet os alle om den økonomiske Eurovision-skandale i København, fik det imponerede publikum til at banke hænderne sammen i højlydte klapsalver.

Derudover bød showet også på et overraskelses-visit fra den svenske stjerne Loreen, der vandt det internationale Melodi Grand Prix i 2012 med sangen 'Euphoria'.

Du kan se billeder fra showet her: