Aldrig set før: Svinedyr lejlighed slår alle rekorder

Der er godt gang i boligmarkedet for tiden

Der er masser af plads i den ekstravagante lejlighed. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Der er masser af plads i den ekstravagante lejlighed. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Følg Underholdning
Følg Livstil

Meget tyder på, at 2021 kan gå hen at blive endnu et rekordår på det danske boligmarked.

I hvert fald på det københavnske lejlighedsmarked, hvor den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer til salg efter den anden for svimlende udbudspriser.

Det skriver Boliga.

Det seneste skud på stammen er en overdådig ejerlejlighed på næsten 300 kvadratmeter midt i hovedstaden, som netop er strøget ind på markedet - og helt til top - med et astronomisk prisskilt på 35 millioner kroner, der gør den til landets absolut dyreste lejlighed.

En lejlighed med seks eksklusive værelser, tre etager og tre tagterrasser, som ifølge salgsopstillingen hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen er blevet nøje renoveret inspireret af internationale hotelsuiter, er hvad man får for den høje udbudspris.

Et beløb, der kan sikre den ekstravagant bolig på Silkegade i København K - tæt på Strøget og Kongens Nytorv - titlen som den dyreste lejlighedshandel, som landet nogensinde har set, hvis den bliver solgt til prisen.

Flere nye dyre på markedet
Lige inden årsskiftet sidste år nåede en eksklusiv lejlighed på 264 kvadratmeter i prestigebyggeriet The Silo i Københavns Nordhavn at slå den hidtidige prisrekord for den dyreste lejlighedshandel i Danmark med en salgspris på 29 millioner kroner.

Men bare i løbet af årets første fem måneder er der ifølge Boliga.dk kommet flere ejerlejligheder på markedet, der truer førstepladsen.

Udover lejligheden på Silkegade til 35 millioner kroner - den i øjeblikket allerdyreste i landet - kom der i marts en 319 kvadratmeter stor ejerlejlighed på Sankt Annæ Plads til salg for 33 millioner kroner.

Otte dage efter var den taget af markedet igen og ifølge mægleren bag opstillingen, Kristian Lützau, solgt for den højeste pris nogensinde i København.

Også tilbage i årets første måned kom endnu en svimlende dyr ejerlejlighed på Frederiksberg til salg, som du stadig kan erhverve dig, hvis du ligger inde med 29,9 millioner kroner.

Se landets dyreste lejlighed her

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU