Amok på Twitter: 'Se hvad I har gjort'

En lang række store firmaer og organisationer er efter britiske Weetabix, efter de delte et billede af deres kiks med baked beans

Weetabix er et populært britisk morgenmadsprodukt. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix
Weetabix er et populært britisk morgenmadsprodukt. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix

Hvad den britiske kikseproducent Weetabix troede var et helt uskyldigt Twitter-opslag, har taget en uventet drejning.

I opslaget forsøger Weetabix at promovere deres kiks ved at vise, at den også kan spises med den engelske morgenmadsklassiker baked beans.

'Hvorfor skal brød have alt det sjove, når der er Weetabix? Server med Heinz-bønner for et twist,' skriver brødproducenten, hvor den britiske version af teksten giver et lille rim.

 

Kombinationen af Weetabix-kiksen og baked beans er dog ikke faldet i god jord.

Kommentarsporet er gået amok, hvor det lader til, at adskillige store Twitter-profiler er gået sammen med en mission om at fortælle Weetabix, at kombinationen ikke har gang på denne jord. Man finder både Google, det britiske sundhedsvæsen NHS, Pfizer, Tinder og Israels officielle konto i det usædvanlige kommentarspor.

'Tro os, det her er ikke et match,' skriver den britiske Tinder-konto.

'Dette tweet burde komme med en helbredsadvarsel,' skriver det engelske sundhedsvæsen NHS.

 

'Se, hvad I har gjort,' skriver Google og henviser til den mest populære søgehistorik på søgemaskinen, hvor kombinationen nu ligger nummer to, når man søger 'Weetabix with (med red.).

Rocklegenden Bruce Springsteen er kommet i problemer efter en episode tilbage i november sidste år Foto: Danny Clinch Intl. kendte Megastjerne skal i retten: Kørte spirituskørsel

Det lader ikke til, at Weetabix er kommet på bedre tanker. De har efterfølgende delt et billede, hvor de spørger, om man så kan kombinere sine Weetabix-kiks med juice.

Nedenfor kan man se et lille udpluk af de mange kommentarer fra store firmaer og organisationer, der bestemt ikke mener, at kombinationen med baked beans burde eksistere:

 

Jean Michel er tilbage i en stor dansk musikkonkurrence. Foto: Jean Michel Event & Kultur Trak sig fra 'X Factor': Nu er han tilbage

 

131 kommentarer
Vis kommentarer