Se sexede Kate Moss i frækt undertøj

Den 36-årige supermodel Kate Moss er blevet gjort 10 år yngre i ny kampagne for frækt undertøj

Når man er fyldt 36 år, er det ikke unormalt med en del rynker i ansigtet og lidt appelsinhud på lårene. Men med lidt photoshop og en omgang airbrush kan man virkelig skabe store mirakler. Det kan man tydeligt se i den nye kampagne for det brasilianske undertøjsfirma Valisere, hvor supermodellen Kate Moss er gjort 10 år ynge. Hun har ikke så meget som en rynke i ansigtet og er næsten lige så glat i huden som en nyfødt baby.

Kate Moss optræder i fotoserien i blomsterbesmykkede brystholdere, sorte nylon strømper med sexede hofteholdere og i noget meget erotisk knaldrødt undertøj, der får sat prikken over i' et med en fjerboa i samme farve.

Det er overhovedet ikke til at se, at Kate Moss har levet et liv i overhalingsbanen med overdrevent misbrug af både alkohol og stoffer. Make-up-artisterne har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale
Og med henblik på indtjening går det også stadig virkelig godt for Kate Moss. Siden skandalen i 2005, hvor der blev offentligt billeder af smukke Kate, mens hun havde næsten dybt nede i en linie kokain til en fest med sin junkie-elsker Pete Doherty, har hun faktisk fordoblet sin indtjening fra 20 millioner kroner om året til 40 millioner kroner om året. Dårlig omtale er bedre end ingen omtale.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer