Dansk skønhed vandt i Tyrkiet

18-årige Josephine Helbrandt fra Holte har vundet titlen som Miss Exclusive of the World

18-årige Josephine Helbrandt er kåret som Miss Exclusive of the World i skønhedskonkurrence i Tyrkiet. (Privatfoto)
18-årige Josephine Helbrandt er kåret som Miss Exclusive of the World i skønhedskonkurrence i Tyrkiet. (Privatfoto)

Målene siger 80 cm om hofterne, 80 om brysterne og 63 om livet, og det, kombineret med gode manerer og et lyst og positivt sind, sikrede forleden 18-årige Josephine Helbrandt fra Holte titlen som Miss Exclusive of the World i en ugelang skønhedskonkurrence i Izmir, Tyrkiet.

Ankom uden bagage
– Jeg var oven i købet super uheldig de første par dage, da min bagage ikke var med mit fly. Ikke det bedste udgangspunkt for en konkurrence, hvor det handler om at se godt ud. Men jeg klarede mig med en lånt bikini og min positive indstilling, og at jeg tog det med oprejst pande, tror jeg også har været medvirkende til, at jeg til sidst stod som vinder, forklarer skønheden.

Undervejs vandt hun såmænd også blandt 24 konkurrenter fra hele verden del-konkurrencen om det at optræde i det flotteste nationale tøj, hvilket var en kjole designet af Dorte Stüczen, udformet som nationalfuglen – svanen.

Vil være journalist
– Det har været hårdt, og jeg er glad for at være hjemme igen og kunne gå rundt uden makeup, men det har også været hyggeligt at være sammen med de andre piger, og vi er blevet rigtig forkælet alle sammen, jubler Josephine.

Til daglig går hun på handelsgymnasiet i Lyngby og drømmer om med tiden at blive journalist, men hun er også bidt af modelarbejdet, som hun debuterede i som kun toårig.

Skandinavisk dronning
Sidste år vandt hun Miss Queen of Scandinavia-konkurrencen, som gav adgang til internationale skønhedskonkurrencer, og det gav en sejr i Polen, hvor hun blev kåret til Miss Supernational Elegance.