Køb jule-lingeriet på nettet

Spar fodsutterne og køb indholdet til årets lækre, bløde pakker på nettet. Woman guider dig til de bedste internetbutikker med lingerie

Lækkert lingeri er et sikkert julehit - både hos kvinderne og deres mænd. (Foto: Jan Grarup)
Lækkert lingeri er et sikkert julehit - både hos kvinderne og deres mænd. (Foto: Jan Grarup)

Julen er traditionelt den årstid, hvor der er flest mænd med flove ansigtsudtryk og svedige håndflader i landets lingeriafdelinger.

Hører man til dem, som har svært ved at få sagt '70C og noget med blonder' til den rare ekspedient, eller er man helst fri for at bevæge sig ud i vinterkulden, så er kan det være en god ide at købe de lækre varer på nettet:

Lur størrelserne af ved at kigge på mærkerne i kærestens yndlings-BH og trusser - og så er det ellers bare i gang med at rifle igennem nettet for at finde et lækkert sæt, trykke 'bestil' og finde dankortet frem.

Vær dog opmærksom på, hvilken retur-politik der er på den netside, hvor du vælger at shoppe: Pasformen på undertøj varierer fra mærke til mærke, så der er en vis risiko for at sættet skal byttes - selv om du har fundet den rigtige størrelse.

Men hvor skal man ende og begynde? Womans eksperter giver dig her tre af de bedste steder at shoppe undertøj på nettet.

Den velassorterede: Figleaves.com
Dette engelske site bugner af lækkert lingeri i alskens størrelser og masser af skønne mærker som La Perla, D&G, Love Kylie og J.Lo lingeri. Sitet indeholder også en meget nyttig størrelseguide til de internationale størrelser

Shipping: £ 5,50 - tjek valutakursen på www.valutakurser.dk

Returret: De skal have undertøjet i hænde senest 20 dage efter du har modtaget pakken. Du betaler portoen, og din pakke skal sendes på en måde, så den kan spores.

Besøg hjemmesiden her

Den frække: Agent Provocateur
Hvis du er til superfrækt og en anelse kinky undertøj, så er Agent Provocateur lige stedet - her er dømt blonder, silke og bånd, hofteholdere, strømpebånd og korsetter til den helt store guldmedalje! Bh'erne går fra A- til D-skål.

Shipping: £ 7,00 - tjek valutakursen på www.valutakurser.dk

Returret: Du har 14 dages returret, og du betaler portoen.

Du kan besøge hjemmesiden (der lige nu prydes af danske Helena Christensen) her

Den amerikanske: Victorias Secret
Victorias Secret er en amerikansk undertøjs-klassiker, mest kendt for deres årlige, frække kataloger. Du kan både købe enkelt, brugbart undertøj her og Agent Provocateur-inspirerede kreationer til en noget billigere pris - størrelserne går helt op til en E-skål.

Vær dog opmærksom på, at Victorias Secret sender deres varer fra USA, så du kan skal lægge told og moms oveni prisen.

Shipping: Fra $ 27.99 og opefter, afhængig af hvor meget du har købt for. Tjek valutakursen på www.valutakurser.dk

Returret: Du har 90 dages returret fra købsdagen - og du betaler forsendelsen

Du kan besøge hjemmesiden her

På Womans website er der flere gode tips til undertøjs-shopping på nettet: For eksempel til piger med lidt større barm eller dem med en anstrengt økonomi. Læs artiklen her

Eventuelle kvindelige læsere, som har fået lyst til at forkæle sig selv med en lille julegave til inderst inde, kan få gode tips til at finde den perfekte BH her .