Blev fyret under coronakrisen: Nu er hun millionær

En heldig kvinde fra Nordsjælland kan nu kalde sig millionær, efter hun har vundet i lotto

En kvinde fra Nordsjælland kan nu kalde sig millionær. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
En kvinde fra Nordsjælland kan nu kalde sig millionær. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

'Tillykke, du har vundet en million.'

Den besked vågnede en kvinde i 50'erne fra Nordsjælland forleden dag op til i sin mailboks.

Mailen var fra Danske Spil, der oplyste, at den heldige kvinde nu var en million kroner rigere.

'Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg så beskeden på min telefon og prøvede at få styr på alle nullerne. Jeg viste også mailen til min mand, men han troede heller ikke på, hvad han så. Så vi måtte ind til computeren for at se på en større skærm. Det kunne bare ikke passe, at man kunne være så heldig,' fortæller kvinden, der ønsker at være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Kvinden havde ikke de syv rigtige tal på lotto-kuponen. Gevinsten blev i stedet vundet på Danske Spils Millionærgaranti fra Lotto, hvor der hver uge trækkes lod om 2 x 1 million kroner.

At kvinden og familien havde været så heldige var svært for dem at begribe.

'Vi gik bare rundt om os selv og gentog igen og igen. 'Selvfølgelig har vi ikke vundet en million'. Vi vinder jo kun de der 50 kroner i ny og næ,' siger hun i pressemeddelsen.

Danske Spil har kunnet overraske en heldig vinder fra Nordsjælland midt i coronakrisen. Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Danske Spil har kunnet overraske en heldig vinder fra Nordsjælland midt i coronakrisen. Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
 

Tørt sted
Og pengene falder på et meget tørt sted. Den kvindelige lotto-vinder blev nemlig fyret, da Danmark lukkede ned grundet coronakrisen, og det har givet en del bekymringer i kvindens familie.

'Vi har klaret os okay, men der har selvfølgelig også været nogle udfordringer. Det er ikke helt nemt at finde nyt arbejde lige nu. Derfor er det rart at vide, at man har noget at give af, nu hvor fremtiden føles noget uforudsigelig. Det giver os en virkelig god ro at have vundet de penge,' siger hun i pressemeddelelsen.

I første omgang har parret valgt at holde milliongevinsten hemmelig for familie og venner, da de lige vil se tiden og jobsituationen an.

'Vi vil selvfølgelig gerne forkæle vores børn, men det skal ikke være en forbrugsfest. Vi vil gerne på en ferie sammen med børnene og dele glæden med dem på den måde. Selvfølgelig vil vi også gerne skubbe gang i økonomien, men vi vil også være fornuftige og ikke bare bruge løs uden at tænke os om.'