Bøf-løve med stor ændring: - Det går simpelthen ikke

'Løvens Hule'-deltager Ole Østberg kan ikke følge med længere og vil nu investere i en udskæringsrobot

Slagter Østberg stod i 2020 selv for at udskære bøffer til 54.000 ordrer. Det skal være slut nu. Pr-foto
Slagter Østberg stod i 2020 selv for at udskære bøffer til 54.000 ordrer. Det skal være slut nu. Pr-foto
Følg Underholdning
Følg Livstil

Omsætningen hos Online-slagteren MrBeef steg i 2020 med 298 procent til 33,9 millioner kroner, mens overskuddet steg fra 416.000 i 2019 til 2,3 millioner kroner sidste år. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed er det kun gået én vej, siden Ole Østberg deltog i 'Løvens Hule' sidste år og solgte 30 procent af virksomheden til Jacob Risgaard og Jan Dal Lehrmann for 750.000 kroner.

Kom tættere på Jesper Buch og de fire andre 'Løvens Hule'-dommere her.

Her er de fem dommere i Løvens Hule.

- Vi har nydt godt af en meget stor synlighed i markedet hele sidste år, og kombinationen af danskernes stigende appetit efter onlineshopping og verdens bedste kød gør, at vi har kunnet sætte os på en drømmeposition i markedet. Vi har en ekstremt høj genkøbsrate, og antallet af ordrer er gået fra 12.000 til 54.000 på bare ét år, udtaler bøfkonge Ole Østberg.

Voldsom millionvækst i 'Løvens hule'-firma

Ole Østberg opg Bjørn Lundsgaard præsenterede Mr. Beef i 'Løvens Hule' i februar 2020. Siden da er det kun gået én vej for online-slagteren. Foto: DR
Ole Østberg opg Bjørn Lundsgaard præsenterede Mr. Beef i 'Løvens Hule' i februar 2020. Siden da er det kun gået én vej for online-slagteren. Foto: DR

Indtager Danmark: Vil åbne 50 butikker

Den tidligere kødgrossist, restauratør og slagter stod selv for samtlige udskæringer sidste år, men med yderligere forventet vækst i år skal det nu være slut.

Der skal nemlig investeres i en udskæringsrobot til 2,5 millioner kroner, som kun bruger en time på samme antal bøffer, som Østberg bruger 20 timer på. I 2021 bliver der også taget første spadestik til en produktionshal.

- Den seneste uge har jeg brugt fire timer om dagen på at skære bøffer ud. Det går simpelthen ikke, siger Ole Østberg til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Hårdt ramt: Fik kølerhjelm i hovedet

Mr. Beef solgte sidste år 60 tons spareribs, som er virksomhedens mest populære spise. I år er der indkøbt 120 tons, og antallet af ordrer forventes at stige til 90.000.

Nogle 'Løvens Hule'-deltagere skovler millioner ind, mens andre er gået konkurs. Få overblikket her (+).

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind