Annonce:
Annonce:

Burgerkæde skifter navn

Dansk burgerkæde markerer konceptændring med navneskift - og drømmer stort

Rumbles skifter navn til Bøff Burgerbar. Pr-foto
Rumbles skifter navn til Bøff Burgerbar. Pr-foto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil

Danske Rumbles Burgerbar vil fremover kun bruge dansk oksekød fra Himmerland og, når årstiderne tillader det, danske kvalitetsråvarer. Det markerer kæden med et navneskift til Bøff Burgerbar.

- Det, der var med Rumbles var, at det var en meget amerikansk burger-inspireret kæde, hvor jeg synes vi skal lidt ned på jorden. Vi vil gerne ramme vores danske publikum, siger Bøff-ejer Søren Larsen til Ekstra Bladet.

- Jeg vil gerne have en sund forretning, vi kan være stolte af, der skaber arbejdsglæde og som er økonomisk konsolideret.

Søren Larsen overtog Rumbles i august 2019, efter de tidligere ejere havde kørt kæden i sænk. Så rent økonomisk er han ikke helt i mål endnu, fortæller han.

Annonce:

- Det vil man også kunne se i vores regnskab fra sidste år. Det har været et hårdt år at overtage en kæde, der gik konkurs. Der har været meget at rydde op i, så det gjorde også, at vi kom ud med et ordentligt smæk på driften det første år.

Åbner 17 år gammel McDonald's-menu

Navneændringen skulle ikke betyde højere priser. Pr-foto
Navneændringen skulle ikke betyde højere priser. Pr-foto

Et af Søren Larsens esser er, at den enkelte Bøff-burgerbar skal kunne tilbyde burgere, som de lokale kunder efterspørger. Derfor opfordres kunder også til at komme med forslag til nye burgere. Finder personale og kunder et forslag velsmagende, kan burgeren ende på menukortet - og blive opkaldt efter opfinderen.

- Den perfekte burger er den, som kunderne elsker. Derfor tilpasser vi gerne vores burgere efter kundernes smag, siger Søren Larsen.

Drømmer stort
Ifølge Bøff-manden har de sorte tal også så småt indfundet sig på bundlinjen. Blandt andet hjulpet på vej af et øget take away-salg under corona-nedlukningen. Og han drømmer stort.

Annonce:

- Vi vil gerne være mere lokalt forankret, og på sigt ser jeg gerne, vi kan åbne nogle flere steder i Københavnsområdet. Og lidt længere ude i fremtiden vil vi gerne se, om vores koncept kan tages videre til nogle af de større byer i Danmark.

Sensationel burger er nået til Tyskland - men du må ikke smage

Det nu forhenværende Rumbles er en af ni restauranter, der i 2020 var nomineret til Danmarks bedste burger. De måtte dog se sig slået af Kødstadens Burger Joint i Aarhus.

Du kan lige nu finde Bøff Burgerbar i Helsingør, Hillerød, Valby og Københavns Sydhavn.

McDonald's fejlede stort med sin burgerbar på skinner i 1990'erne. Læs historien her (+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: