Annonce:

Chefen undrede sig: Det flød med blod

Det er ikke altid en god idé at bruge pålægsmaskinen til at skære agurk

Casper Sobczyk fik finger i maskinen, da han skulle skære agurk. Foto: Jonas Olufson
Casper Sobczyk fik finger i maskinen, da han skulle skære agurk. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil
Kun i Ekstra Bladet

Da jeg var kokkeelev på Hotel Siemsens Gaard i Svaneke prædikede køkkenchefen altid, at vi skulle spare og undgå madspild. Alt skulle bruges.

Så i stedet for at starte med at skære eksempelvis endestykket af en agurk, så snittede vi det hele.

En dag blev jeg så sat til at lave syltede agurker, som skulle snittes på pålægsmaskinen, der jo er et effektivt og hurtigt redskab, når der skal skæres helt tynde skiver.

Ubegrænset adgang til Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: