Annonce:
Annonce:

Danskerne udskyder aftaler for at se serier

En undersøgelse foretaget af YouGov viser, at en tredjedel af 18 til 39-årige danskere har udskudt en aftale for at se et afsnit af en serie eller en hel serie færdig

I 2022 angav 80 procent af danskere i en undersøgelse, at de havde adgang til en streamingtjeneste. Foto: Getty Images
I 2022 angav 80 procent af danskere i en undersøgelse, at de havde adgang til en streamingtjeneste. Foto: Getty Images
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil

Kender du det, hvor du endelig lige har lagt dig til rette med skål popkorn og den helt nye Netflix-serie på tv'et. Og så pludselig kommer du i tanke om, at du egentlig havde lovet din kammerat at hjælpe med at hænge en hylde op. Det er dog ikke et problem, der ikke kan løses med en lille 'Kan vi udskyde det til i morgen?'-besked.

Det kan i hvert fald godt tyde på, at mange danskere godt kan genkende det ovenstående scenarie.

I en ny undersøgelse fra Telmore foretaget af YouGov siger en tredjedel af 18 til 39-årige nemlig, at de har udskudt en aftale med en partner, ven eller familiemedlem for at se et afsnit af en serie eller en hel serie færdig.

Kæresten må vente
- Streamingtjenesterne bliver dygtigere og dygtigere til at producere kvalitetsindhold, og det er skønt for danskernes muligheder for at blive godt underholdt hjemme i stuerne. Det er jo stort set umuligt at pause et afsnit af en rigtig god serie eller ikke lige se det næste, hvis forrige afsnit stoppede midt i klimaks – som det jo ofte gør. Så må kæresten eller veninden altså lige vente, siger Frederik Grønlund Scholten, der er marketingschef hos Telmore, med et glimt i øjet og fortsætter:

- Hvis det tager overhånd med de udskudte aftaler, så er mit bedste råd at blive seriepartner med den skyldige. På den måde kan man jo, bogstaveligt talt, se på problemet sammen – og mon ikke serien er dét værd, hvis den kan få din søster eller partner til at sidde klistret til skærmen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: