Annonce:

Det flød med stoffer: - Jeg accepterer det ikke

KLUMME: Kendiskok Casper Sobczyk deler hver uge tæsk ud til restaurationsbranchen, fødevareproducenter og sig selv

Der er flere ting, som Casper Sobczyk ikke kan acceptere finder sted i et køkken. Foto: Jonas Olufson
Der er flere ting, som Casper Sobczyk ikke kan acceptere finder sted i et køkken. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil
Kun i Ekstra Bladet

Restaurationsbranchen har altid været meget udskældt: Vi er dumme, har dårlige arbejdsforhold, og det flyder med narko.

Den generelle opfattelse af kokke har i mange år været, at vi går meget i byen, drikker og tager stoffer.

I gamle dage skete det da også ofte, at tjenerne stjal, og kokkene var skidefulde og sloges i køkkenet.

Ubegrænset adgang til Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: