Annonce:
Annonce:

Fjerner alt kød fra menuen

Burger King dropper kød i en måned i restauranten på Rådhuspladsen i København

Burger King dropper alt kød i en måned i restauranten på Rådhuspladsen i København. Foto: Philip Davali
Burger King dropper alt kød i en måned i restauranten på Rådhuspladsen i København. Foto: Philip Davali
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil

Fra 15. marts vil det kun være muligt at indtage kødfri burgere og plantebaserede snacks, ost og bacon hos Burger King på Rådhuspladsen i København.

Det oplyser den amerikanske fastfood-gigant i en pressemeddelelse.

'Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen i vores første plantebaserede restaurant i Danmark. I de forgangne uger har vi i Sverige og Norge åbnet lignende konceptrestauranter med stor succes, den danske restaurant er i mellemtiden den største af slagsen i Skandinavien,' udtaler burgerkædens landechef i Danmark, Carsten Lambrecht.

Det er The Vegetarian Butcher, der i samarbejde med Burger King, har udviklet den plantebaserede kylling og kød, der skulle ligne og smage den ægte vare. Den plantebaserede ost er udviklet sammen med Violife.

Annonce:

'Ved at åbne en restaurant, der kun serverer plantebaserede og kødfri alternativer, får vi også en god mulighed for at teste produkter, der endnu ikke er en del af vores traditionelle menu, til vores videre produktudvikling og innovation inden for det plantebaserede segment,' lyder det fra Carsten Lambrecht.

Konceptrestauranten vil være åben i en måned, hvor det kun vil være muligt at indtage plantebaserede udgaver af kædens klassikere.

Restauranten åbner onsdag 15. marts klokken 10. De første 100 gæster modtager en goodiebag med blandt andet unikt merchandise og rabatkort.

SE OGSÅ:

Chili Cheese Tops-krig: Burgerkæder banket på plads

Taber-burger: Den er ikke værd at spise

Danmarks bedste hjemmelavede bøfsandwich

Der er drama i det engelske kongehus forud for kroningen af kong Charles. Hør om skandalerne i det engelske kongehus i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: