Historisk slot til salg

For 28 millioner kroner kan Harridslevgaard på Fyn blive dit

Slottet er mere end 400 år gammelt. Foto: BoligFotoFyn/Jesper Hahn
Slottet er mere end 400 år gammelt. Foto: BoligFotoFyn/Jesper Hahn
Følg Underholdning
Følg Livstil

Du kan godt begynde at pudse kronjuvelerne og diademet af, for der netop kommet en vild bolig til salg, hvor de i den grad vil komme til sin ret.

På det nordlige Fyn kan du nemlig nu udleve dine royale drømme og blive slotsejer, hvis det altså er dig, der køber Harridslevgaard, som lige har ramt markedet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Renæssanceslottet – komplet med spir, tårn og dekorativ facade – har med mere end 400 år på bagen stået tidens tand gennem flere krige på dansk jord og 15 forskellige regenter inklusive den siddende, men de historiske detaljer er stadig velbevaret.

Ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Pernille Sams rummer slottets 1.800 etagemeter både et storkøkken i kælderen med hvælvede lofter, en 400 kvadratmeter stor riddersal samt masser af værelser og stuer med pejse og de oprindelige gulve.

Udover slottet følger der også en stor park med i handlen og i alt 3,4 hektar jord, hvor der også ligger en gammel vandmølle.

Har du råd?
Hvis det er dig, der skal købe slottet – som ligger udenfor kystbyen Bogense – skal din pengepung være mere end almindelig velpolstret med guld; prisskiltet, som følger med det usædvanlige udbud, lyder nemlig på intet mindre end 28 millioner kroner.

Det er dog i den 'billige' ende i forhold til, hvad andre herskabelige herresæder koster, som lige nu er til salg på det offentlige boligmarked.

Ifølge Boliga.dk skal du for eksempel have et mere end dobbelt så stort beløb op af lommen, hvis du køber det dyreste på markedet lige nu; Nakkebølle Gods, som også ligger på Fyn.

Det mere end 460 år gamle gods ligger på 247 hektar jord, der går helt til vandet udenfor Faaborg, og så koster det 80 millioner kroner.

Se renæssanceslottet Harridslevgaard her

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+