Annonce:
Annonce:

Kæde-direktør: Plads til 200 nye butikker

Direktør ser nærmest uanede muligheder for nyt butikskoncept

Nærkøb åbner en ubemandet dagligvarebutik som denne i Faxe til september. Pr-foto
Nærkøb åbner en ubemandet dagligvarebutik som denne i Faxe til september. Pr-foto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil

Kiosk-kæden Nærkøb er på vej med en ubemandet dagligvarebutik, som åbner i Faxe til september. Men står det til Nærkøb-direktør Jens Bylling, bliver det langt fra den eneste.

- Der er plads til mange flere. Jeg kan da sagtens forestille mig et par hundrede. Vi kan jo se, at der er et behov for at kunne købe ind i flere lokalområder, selv om der er mange butikker i Danmark. Dagrofa åbner borgerbutikker, og Salling Group sætter Bilka-containere op, siger direktøren til Dagligvarehandlen.dk.

Den ubemandede dagligvarebutik bygges op i en 40 fods container og får et areal på cirka 30 kvadratmeter. Butikken vil være tilgængelig døgnet rundt og indeholde 300-400 af de mest basale dagligvarer.

Annonce:

Jens Bylling fortalte onsdag til Ekstra Bladet, at de ubemandede butikker passer perfekt ind i mindre bysamfund, sommerhusområder, campingpladser og deciderede selvbetjeningsområder, hvor man også kan afhente andre varer og pakker.

- Politikerne har jo så meget med, at alt skal være døgnåbent, og det skal være store centre og kæmpe store butikker, og det kvæler jo de små butikker. Her er der så mulighed for at drive nogle mindre butikker uden de store etableringsomkostninger og lønudgifter, sagde Jens Bylling.

For at komme ind i den ubemandede butik skal du finde din mobil frem og scanne en QR-kode. Herefter scanner du selv de varer, du vil købe. Du betaler via mobilen og tjekker ud med en ny QR-kode. Butikken vil være videoovervåget, og varerne sikret mod tyveri.

Der findes i dag cirka 550 bemandede Nærkøb-kiosker i Danmark.

Der er stor forskel på, hvordan prisen på forskellige fødevarer har udviklet sig de seneste årtier. For eksempel buldrer prisen på makrel i tomat derudaf, mens lørdagskyllingen står mere i stampe. Læs meget mere i dette nostalgiske pristjek (+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: