Annonce:

Sådan smager din bøf bedst

Kendiskok Casper Sobczyk prøver på den hårde måde at få sine gæster til at spise bøf, som de drikker vin

Kokken Casper Sobczyk fortæller her, hvordan du får din bøf til at smage bedre. Foto: Jonas Olufson
Kokken Casper Sobczyk fortæller her, hvordan du får din bøf til at smage bedre. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil
Kun i Ekstra Bladet

De fleste restaurantgæster har for længst lært at drikke rødvin, der bliver kørt godt og grundig rundt i glasset og gurglet til den store guldmedalje.

Det er straks værre, når det kommer til at spise bøf, så derfor serverer jeg nu kun min smørbøf rare og tranceret.

Problemet er, at danskerne spiser bøf, som de spiser rugbrødsmadder: De sætter gaflen i, skærer en ordentlig luns, propper den i munden og tygger.

Ubegrænset adgang til Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: