Sælger ud: Flymad til discount-pris

Det er ikke alle, som er lige vilde med flymad, men når man for ni kroner kan købe et måltid, kan det være en anden snak

Mange fly er i øjeblikket parkeret i hangarer verden over som følge af coronakrisen.

Og det kan være, at flere og flere  mennesker savner at flyve og komme til sydens sol med de store maskiner eller måske bare undskyldningen om at kunne læne sig tilbage og se film, tage en lur over skyerne på vej til de spændende destinationer.

Men der er måske en ting ved flyveturen, som man ikke just elsker: Flymaden.

90-årig springer ud som homoseksuel

Det er der et firma, som vil lave om på: Gate Gourmet, som blandt andet står for maden til Virgin Australia, tilbyder nu, at man kan købe flymaden med hjem til nærmest ingen penge. Så er du en af dem, som elsker maden serveret i foliebakken, så er der gode nyheder.

I takt med at der er færre fly, som er i luften på grund af corona, er der også en del mad i overskud. Så nu behøver man ikke flyve nogen steder, for at få serveret et halvtørt stykke kylling med ris og lidt grøntsager.

Gate Gourmet Meals sælger nu flymad for helt ned til to australske dollars svarende til omkring ni danske kroner per ret.

Firmaet Gate Gourmet er et af verdens største inden for flymad. Selvom deres nye tiltag lyder som et godt tilbud, så skal man desværre være 'down under' for at få fingrene i de billige frost-pakker,der kun bliver solgt i Sydney, Melbourne og Brisbane i Australien.

De heldige australiere ved ikke præcis, hvilke retter, de bestiller. De kan kun vælge mellem med eller uden kød.

Kvinde ruger ællinger fra supermarkeds-æg

Der er allerede udsolgt i den fjerde by, Perth, hvor virksomheden også solgte madpakkerne, men som Gate Gourmet skriver på deres hjemmeside, er der kun mad indtil den sidste kasse er 'fløjet' ud af døren.

Der er dog nogle ting, man skal være opmærksom på, når man køber maden. Generelt smager mad anderledes, når man er oppe i de højere luftlag.  Når man kommer så højt op, bliver ens smagssans forringet. Derfor bliver der ofte brugt væsentligt mere salt for at forstærke smagen i flymaden.

Søndag skrev Ekstra Bladet om, hvordan en dansk spiritusproducent måtte sælge ud af deres lager, hvilket resulterede i en kilometer lang kø i Kolding.