Annonce:
Annonce:

Tager drastiske midler i brug

Elon Musk oplyser på Twitter, at henvendelser til det sociale medies presseafdeling fremover vil blive besvaret med en lorte-emoji

Elon Musk lægger sig igen ud med journaliststanden. Foto: Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix
Elon Musk lægger sig igen ud med journaliststanden. Foto: Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Livstil

Det er efterhånden åbenlyst, at Twitter-ejer og Tesla-stifter, Elon Musk, har et horn i siden på pressestanden, og nu har han taget fjendskabet til nye højder.

I et tweet oplyser Musk, at man har opdateret det automatiske svar på Twitters mail til pressehenvendelser, så man fremover vil modtage en såkaldt emoji med form som en lort, hvis man skriver til mailadressen.

Og det lader til, at der ikke er tale om en joke. I kommentarsporet vælter det i hvert fald ind med tilkendegivelser fra følgere, der har forsøgt at sende en mail til presseafdelingen og har fået en lort tilbage som svar.

Elon Musk har tidligere gjort sig bemærket, da han udelukkede flere journalister fra blandt andet CNN, New York Times og Washington Post fra Twitter.

Begrundelsen fra Musk lød, at en række profiler var sat op til automatisk at spore og lave opslag om flyaktivitet, heriblandt om Musks egne privatfly.

De pågældende journalister benægtede dog at have deltaget i sporing af Musk, og efter en afstemning på Twitter, hvor flertallet mente, at journalisterne skulle tilbage på Twitter, blev deres konti genåbnet.

Franskmanden Bernard Arnault snuppede for få måneder siden titlen som verdens rigeste fra Elon Musk. Her kan du læse om manden med gigantformuen, og hvorfor bliver han kaldt 'The Terminator'.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: