Luksusfælden: Afskaf hunden og katten

Diabetes-ramte Ronnie og kæresten Jill kan godt få råd til ordentligt mad, hvis de prioriterer, mener eksperterne

 

Følg Underholdning

Jill og Ronnie er netop flyttet sammen i hendes lejlighed i Odense. Det betyder, at Ronnie hver dag kører i bil fra Fyn til Jylland, og det er dyrt. Ydermere er Ronnies økonomi, som han ellers syntes var sund, faldet helt fra hinanden, efter at han er blevet kærester med Jill.

Jill har også en bil. For hun mener nemlig, at man skal være i virkelig god form for at kunne cykle de fem kilometer, hun har til arbejde.

Parret lever af nutella og franskbrød, da de ikke mener, at de har råd til andet. Det gør ikke ligefrem Ronnies sukkersyge bedre.

Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann slår hurtigt ned på, at deres forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. For parrets madpost er høj, og samtidig spiser de fastfood for 1500 om måneden. Også parrets diversepost er skyhøj.

Løsningen for Jill og Ronnie er, at de skal skrue ned for forbruget.

Det betyder også, at Jills elskede katte og Ronnies hund er i spil. Den er parret dog ikke med på. Så i stedet tilbyder Ronnie hårdt presset at sælge sin bil. Noget, der bestemt ikke falder i god jord hos Jill.

Eksperterne bliver nødt til at få beviser for parrets handlekraft, da de generelt virker modvillige, så derfor vælger Mette og Carsten at vente med at lægge budget til en måned efter. På betingelse af, at parret overholder de rammer, eksperterne har sat for den fremtidige økonomi. Det lykkes dog langt fra. Konfrontationen med parret er uundgåelig og får Ronnie til at springe i luften og råbe så voldsomt ad eksperterne, så de bliver nødt til at forlade lejligheden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU