Janni Ree: 'Lad mig lave min numse i fred'

Megafonen er Ekstra Bladets blogger-univers, hvor vi ikke er bange for at være højtråbende og komme tæt på alle emner.  Janni er træt af, at folk har en holdning til hendes valg af plastikkirurgi

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

OP I NUMSEN MED JANTELOVEN!

Jeg elsker mit land, men hader janteloven, for den bringer intet godt med sig.

Jeg bliver så træt af den evige fordømmelse og den konstante strøm af fordomme fra folk, der aldrig har mødt mig.
Først har de travlt med, at jeg var en golddigger, og nu har de travlt med min numse.

Men hør nu her: Jeg er en kvinde på 50 år, og i den alder går tyngdekraften altså mod syd, og det er en win-win for mig at få suget fedtet fra mine sidehåndtag og puttet det ned i numsen.

Janni har oplevet mange kommentarer om sin nye numse. Privatfoto
Janni har oplevet mange kommentarer om sin nye numse. Privatfoto

Jeg har lov til at rose min kirurg og klinikken, der har gjort et fantastisk stykke arbejde og gjort mig tryg under forløbet.

Og ærligt talt! Hvem har ikke vist sine nye bryster gennem årene og fortalt, hvor de har fået dem lavet. Nu er det noget nyt, numsen kan fikses, og så er det galt.

Men hvorfor? Jeg har selv betalt for operationen og har lov til at flashe og være stolt af det nye indgreb og give thumbs up til dygtige Cerix-klinikken.

Selvfølgelig vil jeg det bedste
Der sidder mange derude, der gerne vil have den viden, som de alligevel kan få på busreklamer, nettet og andre steder.

Selvfølgelig ønsker jeg da at anbefale det bedste og mest sikre sted, så folk ikke hopper på et useriøst tilbud og tager til udlandet.

Man kan ikke vide sig sikker i andre lande, da der gælder andre regler. De putter meget mere fedt i, og nogle gør det under ballemusklen, og så kan det gå hen og blive farligt.

Jeg skriver det som et godt råd og vil kun alle det bedste. Bare kald det en reklame. Vi skal jo snart skrive reklame på alt, ellers kommer Forbrugerombudsmanden efter os.

Jannis nye numse har skabt stor debat. Foto: Privat
Jannis nye numse har skabt stor debat. Foto: Privat

Vi kan endelig blive glade
Vi får skudt i skoene, at vi lokker de unge til at få foretaget plastikoperationer. Næh nej, det kan de selv finde ud af på alle mulige andre måder.

Lad os hylde 2020 for, at det er muligt at blive glad for sit udseende og opnå et naturligt resultat.

Vi er nået så langt med plastikkirurgi. Det nye bliver at få silikone ud af brysterne og i stedet få fedt ind; Se, det vil være meget bedre og mere naturligt. Det vil jeg have lavet næste gang.

Indtil da vil jeg glæde mig over min nye, flotte numse.

Hvis du vil se flere billeder af Janni og hendes krops udvikling, kan du klikke her (+).