Jeg er ludfattig: Man knalder sgu ikke for penge

Megafonen er Ekstra Bladets blogger-univers, hvor vi ikke er bange for at være højtråbende og komme tæt på alle emner. Megafonens blogger Stephanie Star, foredragsholder og tidligere botox-dronning, skriver i denne uge om de mange fordomme, hun oplever, at folk har mod hende

Privatfoto
Privatfoto
Følg Underholdning
Følg Megafonen

Tror du, at jeg knalder for penge? Tror du, jeg dyrker utroskab? Eller går efter rige, gamle mænd? Går efter din mand? Tror du, jeg går op i, hvornår jeg skal på den røde løber igen? Tror du bare, jeg finder mig i alt og er villig til alt? 

Skal mine valg, som jeg har taget tidligt i livet, straffe mig resten af livet?

Så tro om igen. Ovenstående er mig så fjernt, og selvom jeg ikke er karrig med at give den gas og har en flabet kæft, så kan du fandme tro, at jeg ikke er til salg.

Kvinder råber 'din luder'
I min verden tæller relationer. Venskaber. At jeg kan stole på de mennesker, jeg omgiver mig med. Jeg hader utroskab, jeg afskyr det! Jeg har lige afskåret en mand, som har bedraget mig. Det skærer mig dybt i mit hjerte. Jeg hader, når folk narrer andre eller fylder folk med løgne.

Latterlige 'regler' i tv-program: Jeg måtte ikke gå i bad

Ordentlighed forpligter, og du behøver ikke at kunne lide mig. Hvad jeg ikke får skudt i stiletten er vildt. Jeg kan ikke længere tælle, hvor mange gange en kvinde - mit eget køn, som skulle støtte frisind - har råbt 'din luder' ind i mit hoved, så læbestiften er røget helt op i panden. Hvad sker der for det?

Vores bryster er ikke til mændene!
Jeg er snart 53 år, og jeg kan tage det! Men tænker sgu nogle gange på de unge kvinder, der ligesom jeg har dyrket krop og udseende. Alt det, de må lægge ryg til. News flash - bryster laver vi for vores egen skyld! Ikke for en mands skyld. Ikke for at misunde eller prale. Men fordi det ser skidegodt ud, hvis ens egne trænger til et boost. Store babser er ikke det samme som spredte ben. O.k.!

Stephanie Star får tilbud fra gifte mænd: - Hvor er det usselt. Føj, siger jeg bare!

Jeg er ludfattig. Det er da ikke, fordi jeg ikke har fået tilbudt ægteskab fra mænd. Også de rige. Men skal man det, så skal der sgu røre sig noget. 

Altså, helt ærlig snak, jeg skulle ikke give køb på min integritet for en nye Gucci-taske. Nej tak. Så hellere være fattig, fri og flabet. Min hverdag er ikke glamourøs (men derfor kan man da godt se godt ud). Men den er smækfuld af indhold og hjertevarme. Min daglige gang foregår på kommunen, hvor jeg arkiverer sager, som er så hjerteskærende, at jeg har Kleenex stående på bordet til at tørre mine øjne. Der foregår så meget, og det er bare de gamle afsluttede sager, jeg sidder med, som skal arkiveres. Hvad med alle de verserende sager - børn og voksne - som er i klemme. 

Opdraget med røvfuld og lussinger
Jeg er opdraget til at give. Ja, jeg er også opdraget med røvfuld og lussinger, men det har ikke givet mig lov til at gå ned med nakken. Det er min kultur, og jeg er ikke materialistisk, men sætter da pris på et glas bobler, hvis jeg kan få lov til at skåle med gode mennesker, der er med på fis og ballade.

Før var jeg det rene freakshow i ansigtet - jeg lignede en bavians røvhul

I Danmark er vi fantastiske til at dømme folk for deres valg. Og vi bli'r VED med at dømme. Det er egentlig vildt anstrengende og helt fjernt fra den kultur, jeg kommer fra i Italien. Vi tilgiver i Italien. Måske lidt for meget, hvis man ser på Berlusconi, men selvom der er konflikter, skænderier, og man har begået dumheder, så samles vi stadig om spisebordet søndag aften over en skål pasta og kold rødvin. 

Det er ikke en romantisk tankegang. Det er sådan, det er.

Mit største ønske
Når året er ved at rinde ud, og juletiden er over os, så kan jeg ikke lade være med at reflektere over det, der var. Hvis jeg skulle ønske mig noget til jul, en 'gave', som rækker langt ind i det nye år, måske helt til næste, næste år. Så skulle det være næstekærlighed. Uden religion. Bevares. Næ, bare hvis vi kunne sparke janteloven til hjørne, tilgive, give chancer og lade være med at dømme folk på deres skideskøre valg, som vi nogle gange er helt uforstående over for og drøn-uenige med. Det er da skideskørt med silikonebabser, kunstigt hår, kemi, der lammer ens smil, men for helvede, hvor havde jeg det sjovt, indtil jeg SELV blev klogere. 

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale
LIGE NU