Morten Resen: 'Jeg ville vide om George Michael var lykkelig'

Den tidligere tv-vært Morten Resen fik sit nærgående interview med superstjernen George Michael

Se sammenklippet af George Michaels liv i billleder.

'For nogle år siden mødte jeg et fuldkommen fantastisk menneske.'

Sådan beskriver den tidligere tv-vært Morten Resen på Facebook sit møde med en af tidens største pop-musikere, George Michael, hvis død ramte alverdens medier, sent 1. juledag.

Morten Resen beskriver, hvordan han havde fået muligheden for at interviewe George Michael i London, selv om han kun meget sjældent stillede op til interviews.

Men alligevel ville Resen tage en chance, og spørge ind til, hvordan superstjernen egentlig havde det som menneske, i stedet for de sædvanlige spørgsmål om hans kommende turné.

'Interviewet skulle foregå på et stort femstjernet hotel, og da jeg kom ind i rummet, blev jeg mødt af to bidske pressedamer, der ville sikre sig, at interviewet kom til at handle om George Michaels kommende turné.

Hvilket var det eneste, jeg ikke rigtig gad tale med ham om. Jeg ville meget hellere tale med ham om George Michael. Som menneske. Jeg ville i bund og grund gerne vide, om han var lykkelig - nu hvor han havde opnået det, som stort set alle musikere drømmer om: At blive en af verdens største popstjerner, multimillionær og feteret i en sjælden grad.', skriver han på sin offentlige Facebook-profil.

'Kunne højest blive smidt ud'

Morten Resen tog derfor en dyb indånding og glemte hvad pressedamerne sagde.

'Jeg kunne jo højest blive smidt ud - hvilket også havde været en historie i sig selv. Ind kom George Michael. Venlig, afmålt og med et fast håndtryk. Og efter at han havde bedt min fotograf om at rykke kameraet en anelse, så han kun blev filmet fra sin gode side, satte han sig ned.

Jeg var nervøs, som jeg sjældent har været før. Særligt fordi de to pressedamer sad lige nedenfor min fødder og stirredde stålsat på mig.

Men jeg sprang ud i det. Fyrede de første par pligtspørgsmål af - og gik så, med bævende underlæbe til alt det, jeg hellere ville tale med ham om.

Og han svarede. Længe. Og begavet. Om George Michael. Og jeg tror, pressedamerne fandt ud af, at han faktisk var ret ok med det.

'Hadede det der fulgte med'

Så meget, at vi gik over tid. George Michael er den stjerne, der har gjort størst indtryk på mig. Ever. Fordi han var så umådelig sød, cool og klog.

Og fordi han, da han endelig stillede op til interview, rent faktisk gad tale. Og nej, han var ikke rigtig lykkelig. Faktisk hadede han alt det, der fulgte med livet som George Michael.

Måske nåede han efterfølgende at finde lykken igen - det håber jeg. Det ville være minimumshonoraret for alt det, han har beriget andres liv med.

Verden er blevet et helt særligt menneske og en kæmpe stjerne fattigere..', skriver Morten Resen.