Nikita Klæstrup: Sådan fik hun nettet til at gå amok... igen

Hun har datet Lasse Rimmer. Jordet Yahya Hassan verbalt. Fået dødstrusler. Vippet ’Den talende kavalergang’ af de konservative tinder, selv om hun faktisk slet ikke er politiker. Og så er hun sjovere, end hun er køn

– Jeg har altid været en person, som folk i lokalområdet vidste, hvem var. Generelt hvis man er en køn pige, lærer folk én hurtigt at kende. Men det var slet ikke i den grad, fortæller 
Nikita Klæstrup om den pludselige berømmelse, der fulgte med, da Ekstra Bladet bragte det topløse billede af hende i valgbabe-konkurrencen i november 2013. (Foto: Privatfoto)
– Jeg har altid været en person, som folk i lokalområdet vidste, hvem var. Generelt hvis man er en køn pige, lærer folk én hurtigt at kende. Men det var slet ikke i den grad, fortæller Nikita Klæstrup om den pludselige berømmelse, der fulgte med, da Ekstra Bladet bragte det topløse billede af hende i valgbabe-konkurrencen i november 2013. (Foto: Privatfoto)
Følg Underholdning

For to år siden var det kun de håbefulde ungersvende på Lolland–Falster, der vidste, hvem den dengang 19–årige Nikita Klæstrup var. Sidste år fik hun titlen som den danske kvinde, der stod for den største stigning i Googles søgeindeks fra 2014 til 2015 og desuden også samlet set var det danske kvindelige kendisnavn, som flest havde tastet ind på søgemaskinen.

Læs videre med
Ekstra Bladet+

For79 kr./md.

Ingen binding: Opsig, når du vil.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.