Nu vil Caitlyn Jenner smide tøjet

Caitlyn Jenner skal være på forsiden af en kommende udgave af Sports Illustrated, skriver amerikansk medie

Caitlyn Jenner på forsiden af Vanity Fair. (Foto: Vanity Fair).
Caitlyn Jenner på forsiden af Vanity Fair. (Foto: Vanity Fair).

Den 66-årige reality-stjerne skal angiveligt pryde forsiden af den kommende udgave af det amerikanske magasin Sports Illustrated kun iført et amerikansk flag.

Det skriver Us Weekly.

- Caitlyn vil kun være iført et amerikansk flag og hendes olympiske medalje. Hun er spændt omkring det, siger en unavngiven kilde til Us Weekly.

Dermed optræder Caitlyn Jenner for første gang nøgen efter sin kønsskifteoperation.

Engang hed hun Bruce og var en mand, men nu er Caitlyn en dame. (Foto: AP) Intl. kendte Her går Caitlyn på dame-toilet - hos Trump

Gør som Kris Jenner
Caitlyn Jenner også kendt som Bruce Jenner - før kønsskifteoperationen - vandt guldmedalje i tikamp ved sommer-OL i Montreal 1976, og hvis Caitlyn viser sig på forsiden af Sports Illustrated, kan det opfattes som provokation til Kris Jenner.

Kris stillede sig nemlig op i 2007 til et andet grænseoverskridende foto-shoot, hvor hun kun var iført det amerikanske flag og en medalje.

North Carolina indførte i marts en lov, der tvinger transpersoner til at vælge offentlige toiletter efter deres biologiske køn. Bruce Jenner er ikke imponeret. (Foto: AP) Intl. kendte Caitlyn Jenner protesterer mod 'toiletlov'

Guldmedaljer vejer tungt
- Min guldmedalje er min mest værdsatte genstand. Jeg er så stolt af den, har Caitlyn Jenner tidligere udtalt ifølge Us Weekly.

Men angiveligt gemmer Caitlyn den af vejen - Caitlyn vil ikke have, at børnene også skal anskaffe sig en guldmedalje for at få succes.

Og selv om det bringer smilet frem at tale om tiden, hvor Caitlyn vandt guld, gør kønsskifteoperationen Caitlyn mindst lige så lykkelig, hvis ikke mere.

- Det var en skøn tid, men for at være ærlig, er tiden nu endnu bedre med, hvad jeg er i gang med at opnå, siger Caitlyn ifølge Us Weekly.

Bruce Jenner skiftede sidste år identitet til Caitlyn Jenner. (Foto: AP) Intl. kendte Caitlyn Jenner med i succesrig tv-serie

14 kommentarer
Vis kommentarer