Oscar-nomineret skuespiller gifter sig

Den Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch og kæresten Sophie Hunter sagde ja til hinanden på valentinsdag

Benedict Cumberbatch og hans udkårne, Sophie Hunter. (PA Photos)
Benedict Cumberbatch og hans udkårne, Sophie Hunter. (PA Photos)

Det bliver nok en valentinsdag, han aldrig glemmer.

I hvert fald sagde Benedict Cumberbatch og hans kæreste Sophie Hunter lørdag ja til hinanden ved en privat bryllupsceremoni på den engelske ø Isle of Wight sammen med deres familier og tætteste venner.

Det bekræfter en talskvinde for den 38-årige skuespiller overfor nyhedsmediet Newsbeat.

- Det var en magisk dag, siger hun således.

Prestige-nominering
Det nygifte par mødte hinanden i 2009, hvor de begge medvirkede i filmen 'Burlesque Fairytales'. I november annoncerede parret, at de var forlovede, og nu har de altså giftet sig.

Benedict Cumberbatch spiller i 'The Imitation Game', der har premiere i dag, geniet Alan Turing, som brød nazi-tyskernes radiokode. (Foto: All Over) Filmnyheder Knækkede nazi-kode og reddede 14 millioner liv

Benedict Cumberbatch er glimrende
som Alan Turing i 'The Imitation Game', der dog tegner et noget forsimplet billede af den brillante matematiker. (Foto: SF-Film) Filmanmeldelser Anmeldelse: Han knækkede nazi-koden

Cumberbatch slog for alvor igennem med sin rolle som Sherlock Holmes i tv-serien 'Sherlock', og når Oscaruddelingen løber af stablen den 22. februar kan han hive en af de allermest prestigefyldte priser med hjem.

Computer-opfinderen
Den engelske skuespiller er nemlig nomineret i kategorien 'Bedste mandlige hovedrolle', idet han spiller matematikeren Alan Turing i filmen 'The Imitation Game'.

'The Imitation Game' havde dansk premiere den 29. januar, og filmen handler om netop Alan Turing, der anses som opfinderen af computeren, som vi kender den i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer