Annonce:
Annonce:

Prins Christian rørt til tårer

I dag er kronprins Frederik og prins Christian tilstede ved mindehøjtideligheden ved Field's

Kronprins Frederik og prins Christian mødte op ved mindehøjtidelighed. Foto: Linda Johansen
Kronprins Frederik og prins Christian mødte op ved mindehøjtidelighed. Foto: Linda Johansen
Annonce:
Følg Underholdning

Både kronprins Frederik og prins Christian var i dag til stede ved mindehøjtideligheden ved Field's for at vise deres respekt og sympati med ofrene og de pårørende efter den tragiske hændelse, der fandt sted søndag.

Ved mindehøjtideligheden holdt Københavns Kommunes overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og statsminister Mette Frederiksen tale for de mange fremmødte foran Field's.

Talerne fik tårerne frem hos de fleste på pladsen.

Efter Mette Frederiksens tale, måtte prins Christian kigge op mod himlen for at holde tårerne tilbage, men det var tydeligt at se de røde øjne.

- Det er meget flot og meget smukt, at vi kan stå her. Jeg håber, at familierne kommer stærkt igen, siger prins Christian til den fremmødte presse ved Field's.

Annonce:

- Det er meget rørende og meget bevægende. Vi står sammen, og vi kan hjælpe hinanden. Mine tanker går til ofrene og pårørende, siger kronprins Frederik.

Se Mette Frederiksens tale her

Meget berørt af skyderiet
Et par timer efter skyderiet, der fandt sted søndag omkring 17.30 i Field's, reagerede dronning Margrethe og kronprinsparret på de tragiske hændelser.

Her lagde de ikke skjul på, at de var meget berørte af situationen.

'Vi har her til aften modtaget den chokerende meddelelse om de alvorlige hændelser i København tidligere i dag. Vi kender endnu ikke tragediens fulde omfang, men det ligger allerede fast, at flere mennesker har mistet livet, og at endnu flere er såret,' lød det fra dronningen og kronprinsparret i et opslag på de sociale medier, der fortsatte:

Annonce:

'Vores tanker og dybeste medfølelse er hos ofrene, deres pårørende og alle dem, som er berørt af tragedien. Situationen kalder på sammenhold og omsorg, og vi ønsker at rette en stor tak til politiet, beredskabet og sundhedsmyndighederne for deres hurtige og effektive indsats i disse timer.'

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: