Reality-babes afslører: Her er vores værste skandaler

En har byttet om på 'anal' og 'oral', og en anden er gået splitternøgen i spa for åben skærm. De to reality-babes 'Sugar' og 'Babs' afslørede deres værste skandaler på den røde løber forud for årets Reality Awards

De drikker sig plørefulde, knalder til højre og venstre, skaber masser af skænderier og fodrer danskerne - og medierne - med den ene skandale-historie efter den anden. Ja, landets mange realitydeltagere er eksperter, når det kommer til fest og intriger.

Tirsdag aften var de alle sammen samlet i Cirkusbygningen til Reality Awards 2015, hvor blandt andet 'Årets brandert', 'Årets bryster' og 'Årets skandale' blev kåret - og det gik ikke stille for sig.

Allerede inden showet var humøret højt hos de mange fremmødte - ikke mindst hos de to 'Kongerne'-piger: 'Babs' og 'Sugar', der blandt andet løftede sløret for deres værste skandaler.

Hør hvilke i videoklippet over artiklen.

Humøret var bestemt også højt hos reality-kongen Gustav Salinas, der sammen med Anne Kejser og Sidney Lee styrede slagets gang som awardshowets værter. Hans personlige favorit på aftenen var dog - måske ikke overraskende - ham selv:

Sandy Esko var nomineret til prisen for 'Årets bryster' - en pris, hun også endte med at vinde. Hun havde dog foretrukket at blive husket for noget mere 'væsentligt', afslørede hun.

Den 45-årige cougar Stephanie Star var også blandt showets nominerede. Det var hun - på trods af sin fremskredne alder - som 'Årets party-person'. Og festklar var hun bestemt også tirsdag aften.

Og apropos skandale så fik reality-baben Nicole Brøggler tilegnet sig en del opmærksomhed ved aftenens prisuddeling. Hun havde nemlig valgt at troppe op iført intet andet end maling:

0 kommentarer
Vis kommentarer