Remee og Gøhler slår pjalterne sammen

De er ikke kun et par i privaten længere - Mathilde Gøhler og Remee er nemlig gået i firma sammen

Mathilde Gøhler får brug for sin viden om Instagram og sociale medier - hun og kæresten Remee er nemlig blevet firmaejere, af et firma som netop har med de sociale medier at gøre.

Parret har fået anparter i selskabet Social Works ApS. Tilsammen ejer de mellem 25-35% af firmaet, hvis formål er at drive virksomhed indenfor medie- og reklamebranchen, viser oplysninger fra CVR-registret.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Remee og Mathilde Gøhler er nu blevet firmaejere. Foto: Jonas Olufson
Remee og Mathilde Gøhler er nu blevet firmaejere. Foto: Jonas Olufson
 

Firmaet skal stå for management for 'Nordens største influenter herunder instagrammere, bloggere, snapchattere og youtubere'. Det oplyser de selv via deres jobannoncer - firmaet søger nemlig nye medarbejdere.

Mathilde Gøhler må siges at være på hjemmebane, eftersom hun har 871.000 følgere på Instragram i skrivende stund.

Deres nye firma skal udvikle marketingsstrategier og kampagner på tværs af sociale medier, så mon ikke de to nye virksomhedsejere får nok at se til.

Mathilde Gøhler og lille Kenya, som nu er blevet fotomodel. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Remees datter går i modelmors fodspor

Ellers er det sparsomt med oplysninger om det nye firma.

- Vi lader jer vide, så snart vi er klar til at offentliggøre selskabet, siger Remee til Her&Nu.

Firmaet er placeret på en hjemlig adresse for de to, eftersom det i følge CVR-registeret har hjemme på STAY-hotellet på Islands Brygge i København. Parret boede på den fine adresse, før de flyttede nord for København.

3 kommentarer
Vis kommentarer