Remee om Beverly-stjernes bryllup: Det bliver et brag

Fejring af kærlighed er god energi, siger Remee

I april var Tori Spelling på den røde løber, da hun deltog i Zulu Awards. Se eller gense det her

Remee har altid været draget af Beverly Hills, efter han så tv-serien af samme navn, så han er godt tilfreds med, at Tori Spelling har valgt at holde fest i hans nye natklub lørdag aften.

- Jeg må jo nok indrømme, at jeg nok så de første på sæsoner af 'Berverly Hills', så det er jo skægt, siger Remee.

- Det er jo bare dejligt, og når man fejrer kærlighed, er det god energi, uddyber han.

Tidligere i dag kom det frem, at Remees nye natklub, Arch, skal danne rammer for Beverly Hills-stjernen, Tori Spellings, 10-års bryllupsdag lørdag, når hun vender tilbage til Danmark med husbonden og børnene.

Remees natklub ARCH skal danne rammer for Tori Spellings 10-års bryllupsdag. (Foto: Instagram) Danske kendte Remees natklub får fint besøg af Beverly Hills-stjerne

Fest efter bryllup
X-factor dommeren forklarer, at ægteparret har lejet klubbens tagterrasse, hvor Remee sørger for musikken og stiller personale til rådighed.

Når selskabet bliver klar til fest, kan de bare rykke en etage ned.

- Bagefter bliver det et voldsomt brag af en fest - det er svært at beskrive med ord, det tror jeg, at man skal se for at forstå det, men de lokaler, vi har fået lavet, og den ramme, vi har skabt, gør, at man skal være i virkelig dårligt humør for ikke at gå derfra med et smil på læben, siger Remee.

En del mennesker havde taget plads i køen foran klubben fredag aften. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Så åbnede Remees luksusklub

Ville godt leve i Beverly Hills
Remee fortæller, at han også så 'Beverly Hills' i sine yngre dage, og at det har gjort et 'mindre' indtryk på ham.

- Jeg har altid godt kunne tænke mig at gå på high school i USA. At bo i Beverly Hills som teenager, og jeg vil stadig godt flytte derover. Nu er der bare børn og natklubber i vejen, siger han.

- Hvem ville ikke gerne bo i solen med en masse fede mennesker, og folk, der kører rundt i cabriolet og er på toppen af det hele. Det er jo en drøm. Jeg var ikke anderledes end alle mulige andre teenagere, der syntes, at det måtte være det fedeste, lyder det fra Remee.

Casper Christensen frygter ikke, at hans natklub Sunday vil miste kunder, når Remee åbner sin nye natklub Arch. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Natklub-krig: Casper Christensen frygter ikke Remee