Annonce:

Så meget tjener Michelin-kokkene

En aften på en Michelin-restaurant koster - alligevel har kun få stjernekokke fundet opskriften på guld

Aarhusianske Wassim Hallal er en af de topkokke, der har plus på kontoen. Foto: Anders Brohus
Aarhusianske Wassim Hallal er en af de topkokke, der har plus på kontoen. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Underholdning
Ekstra Bladet

Når stjernerne drysser gavmildt over landets bedste spisesteder som parmesan over din pasta, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med at pengene ruller ind på kontoen af sig selv.

Trods den store opmærksomhed har flere af goutmetstederne svært ved at tjene penge. Det viser en gennemgang af nye regnskaber i landets Michelin-restauranter, som Ekstra Bladet har lavet.

Ubegrænset adgang med Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
29 kr./1. md.
Abonnementet fortsætter herefter til 79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: