Sagde op efter affære: Her er Dyrbys nye job

Den tidligere TV2-direktør har fundet et nyt job, efter at han selv sagde op på grund af 'kompromitterende materiale'

Michael Dyrby har rejst sig fra det TV2-træ, hvor han faldt, og har fundet nye græsgange.

Har har startet egen virksomhed, og samtidig er han blevet chef på det produktionsselskab, som laver det kendte TV-program 'Operation X'.

- Jeg har etableret mit eget firma: Dyrby&More. Firmaet leverer rådgivning til - i første omgang - medievirksomheder om den digitale udvikling og ledelse i tider med store forandringer. Jeg holder foredrag og laver workshops om det samme, skriver Michael Dyrby til Ekstra Bladet.

- Jeg skal være producent for Monday, der er et af de største uafhængige produktionsselskaber, og have ansvaret for to dokumentarprogrammer: Operation X og et nyt, der er på vej, skriver den tidligere TV2-chef.

Michael Dyrbys ærlighed vinder respekt blandt læserne. (Foto: Simon Høgsberg) Danske kendte Læserne: Dyrby har tacklet det godt

Dyrby sagde pludselig op på TV2 sidste år, da han under en 'kortvarig affære' havde 'udvekslet kompromitterende materiale' som kunne udnyttes til afpresning.

Nu skal den tidligere TV2-chef finde sig til rette i en helt ny rolle, men han er dog stadig chef.

- Producent er en ny rolle for mig, så jeg skal nok lige finde ud af, hvordan det skal forvaltes. Jeg bliver den øverste ansvarlige for programmerne her på Monday, hvilket jo er et lederjob og den rolle er jeg fortrolig med, skriver Michael Dyrby til Ekstra Bladet.

Danske kendte Dyrby og elskerinde mødtes på hotel

Dyrby har også været tilknyttet netmediet Zetland, hvor han har hjulpet med en relancering tidligere i år.

- Jeg har andre kunder, hvor jeg både hjælper med strategi og udvikling af medie og produkter men kan ikke oplyse deres navne, lyder det.

Michael Dyrby har været på TV i en lang årrække. (Foto: Miklos Szabo/TV2) TV TV2-chef stopper efter affære

Michael Dyrby sagde selv, at han ikke havde været udsat for afpresning på grund af det kompromitterende materiale

Se reaktionerne på Dyrbys afgang her:TV 2 har nu fundet en afløser for Michael Dyrby. Det bliver Mikkel Hertz, der allerede i forbindelse med Dyrbys afgang blev konstitueret i rollen som nyhedsdirektør.

Åbenheden omkring sin affære er bemærkelsesværdigt, men samtidig også fornuftig rent kommunikativt, mener Henrik Byager. (Foto: MIKLOS SZABO/TV 2) Samfund Ekspert: Derfor afslørede Dyrby alt

Ifølge MediaWatchs oplysninger bliver Mikkel Hertz dog ikke en del af direktionen, sådan som Michael Dyrby var fra 2010, til han stoppede i november.

Se også: TV2-medarbejderne er i chok over Dyrbys fald

Michael Dyrby har været i TV 2-regi siden 1989, først på TV/Midt-Vest, TV 2/Østjylland og fra 1994 på TV 2 Nyhederne.

I 2002 blev han konstitueret i stillingen som nyhedschef, da Jens Gaardbo forlod TV 2.

Michael Dyrby blev udnævnt til nyhedschef i januar 2003, og siden maj 2010 har han været nyhedsdirektør og medlem af TV 2's direktion.

Michael Dyrby er mest kendt i den brede offentlighed for at være paneldeltager i TV 2 News' mediemagasin 'Presselogen'.

Tommy Kamp (til venstre) og TV 2's tidligere nyhedsdirektør Michael Dyrby. (Polfoto) Danske kendte Tommy Kamp: Nu har jeg slettet billederne

36 kommentarer
Vis kommentarer