Annonce:
Annonce:

Simone tilbage på 'Paradise Hotel': - Jeg ville have hævn

Simone blev smidt ud af sin partner - men nu er hun tilbage og den første hun møder er.....

Annonce:
Følg Underholdning

Alt kan ske på 'Paradise Hotel'. Deltagerne knalder på må og få, de bliver forelskede, de vil have en anden end deres partner - og nogle gange bliver de smidt hjem. Af deres egne partnere.

Sådan endte det for Simone, der blev sendt hjem i sæsonens 17. afsnit, da hun følte sig aller mest sikker på sin partner, men alligevel endte med at måtte pakke sin kuffert fordi hun havde følelser for en anden.

- Jeg bliver så irriteret, når jeg tænker tilbage på det. Jeg var så irriteret, og når man så ser det igen, bliver man ligeså irriteret. Men jeg ved, at han fortryder, sådan lød det fra Simone, da hun fortalte om dagen, da Philip smed hende ud af 'Paradise Hotel' til Ekstra Bladet.

Chok i Paradise: Smider kæresten hjem til Danmark

Annonce:

Og netop derfor kom det også som noget af en overraskelse for Simone, da hun så Philip komme op af trappen i tårnet, når hun i næste uge tjekker ind på hotellet igen.

- Jeg griner lidt, da jeg ser ham, for jeg synes, det er lidt komisk, at det lige præcis er ham, fortæller Simone til Ekstra Bladet om sit første syn med Philip efter hun røg ud af 'Paradise Hotel'.

Krig i realityland: Fie Laursen angriber 'Paradise'-par

Sendt hjem til Danmark
Efter Simone blev smidt ud af Philip i afsnit 17, når paradisoen at blive sat på en flyver hjem til Danmark. Men her får hun end ikke lov til at komme sig til den normale tidszone inden hun får det afgørende opkald.

- Jeg var faktisk lige kommet til Danmark, og så blev jeg ringet op og fik af vide, at jeg skulle tilbage til Mexico. Og så sidder jeg helt 'hvad sagde du?'. Men jeg var helt oppe at køre, jeg var simpelthen så glad. Jeg syntes også, at mit eventyr sluttede lidt for tidligt, og så sagde min mor bare 'magter du virkelig den flyvetur en gang til?', siger Simone og fortsætter:

Annonce:

- Så det var bare at pakke den kuffert igen, som jeg lige havde pakket ud.

Turen hjem var lang for Simone, der fortæller, at hun var ked af det over, hvordan 'Paradise Hotel'-oplevelsen nåede at slutte. Nogle gange indlogerer TV3 deltagerne, der ryger ud, på et hotel, hvis de skal tjekke ind på hotellet igen.

- Der har ikke været personale nok til at have mig indlogeret, for der skal jo hele tiden være en deltageransvarlig til at tage sig af en, så jeg kom bare med flyet hjem, fortæller Simone.

Vidste ingenting
Da Simone kom tilbage til Mexico, fik hun af vide, at hun ville blive hentet af produktionen tidligt næste morgen, for at tjekke ind på hotellet igen. Men der vidste hun ikke, hvad hun havde i vente.

Paradisoen bliver placeret i tårnet og bedt om at vente på, at sin date dukker op. Daten, der viser sig at være ham, der smed hende ud - Philip.

Annonce:

- Det første jeg tænkte var: hvorfor lige ham? Kunne det være værre? Og jeg var bange for, at det ville blive akavet. Men jeg havde nået at sende en besked til ham da jeg kom hjem, hvor jeg skrev, at jeg gerne ville snakke om tingene, fortæller Simone.

Og derfor gik der ifølge Simone heller ikke lang tid fra de ser hinanden til at alting var tilbage ved det gamle, selvom Philip var grunden til Simones korte ophold på hotellet.

-  Vi ender hurtigt tilbage i det gamle, og så sidder vi bare og pjatter. Men min første tanke var helt sikkert, at jeg ville have hævn, men som menneske ser jeg hurtigt bort fra det, fortæller Simone til Ekstra Bladet.

Se Simones første reaktion i klippet nedenunder, fra da hun ser Philip komme op i tårnet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: