Spritkørsel og gæld: 'Det kører ikke for Martin Jørgensen'

For Martin Jørgensen må det være en kæmpe nedtur at få lukket for den store pengekasse. Se med her når Jan Körner, underholdningsjournalist giver en karakteristik af hans deroute

Skandalerne lader til at stå i kø for tiden, i hvert fald hvis man hedder Martin Jørgensen og kan kalde sig Grevinde Alexandras eksmand.

Hør om alle Martin Jørgensens skandaler i klippet ovenfor. 

Tirsdag kom det frem at 38-årige Martin Jørgensen slæbes i fogedretten, da han ikke er i stand til at betale en gæld på 811.306,87 kroner. Det skriver Se og Hør. Og umiddelbart før afsløringen af den store gæld, kunne HER & NU fortælle, at reklamemanden tilbage i marts blev taget for spritkørsel.

- Vi ved ikke meget om Martins fortid, og den har jo også været privat ind til hans forhold til Alexandra, og nu er der altså langt hen ad vejen udelukkende negativ omtale omkring ham, fortæller Jan Körner til Ekstra Bladet.

Martin Jørgensen er efter skilsmissen fra Alexandra blevet set med tv-vært Eva Harlou. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Martin Jørgensen taget for spritkørsel

Rollemodel?
I løbet af de otte og et halvt år ægteskabet til Grevinde Alexandra varede, har Martin været tilstede som kærlig papfar for prinserne.

- Vi har mange billeder og artikler, der indikerer, at Martin var fremragende til at følge prinserne i skole, samt underholde dem ved forskellige arrangementer, fortæller Jan Körner.

Politiet skal nu taget stilling til, om der skal rejses en sag mod Martin Jørgensen. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Martin Jørgensen: Selvfølgelig er jeg ked af det

Siden bruddet har Prins Nikolaj ændret sit navn på facebook fra 'Jørgensen' til 'Frederiksborg' efter sin mors grevskab.  Det er ifølge Jan Körner Grevinde Alexandras beslutning, om prinserne skal have fortsat kontakt til Martin Jørgensen, indtil de fylder 18.

40 kommentarer
Vis kommentarer