To store festivaler annoncerer første navn på plakaten - i 2021

Tinderbox og Northside sætter nu første musiknavn og datoer på 2021-udgaven af musikfestivalerne

Koncerterne i 2020 skulle være første gang siden 2014, at Kashmir vendte tilbage til scenen. Foto: Simon Fals/Ritzau Scanpix
Koncerterne i 2020 skulle være første gang siden 2014, at Kashmir vendte tilbage til scenen. Foto: Simon Fals/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning

Sommerens festivaler er aflyst på grund af coronakrisen, men det forhindrer ikke musikfestivalerne og Northside i at præsentere det første musiknavn for 2021 allerede nu.

Kashmir skal spille på begge festivaler, oplyser både Tinderbox og Northside i en pressemeddelelse. Tinderbox vil foregå 24.-26. juni 2021, og Northside kommer til at lægge 3.-5. juni 2021 - hvor Northside for første gang skal finde sted i nye rammer, nemlig i Eskelunden.

Kashmir annoncerer ekstrakoncert

I en begrænset periode, fra den 24. april klokken 10.00 til den 27. juni klokken 23.59, vil det være muligt at købe billetter allerede nu til festivalerne.

Efterspørgsel på billetter
Grunden til, at man er så tidligt ude, skyldes efterspørgslen fra fans og billetholdere, oplyser festivalerne i hver deres pressemeddelelse.

- Vi er meget taknemmelige for den konkrete efterspørgsel på 2021-billetter til Tinderbox. For os er det den ultimative støtte, og det giver os både håb og sikkerhed for, at folk ønsker at tage på festival i 2021 oven på den krise, vi gennemgår lige nu.

- Det gør vores fremtidige planlægning af festivalen en hel del nemmere, siger festivalchef Brian Nielsen i Tinderbox' pressemeddelelsen.

Kæmpe dansk rockband genopstår

Den odenseanske festival skulle været løbet af stablen den 25.-27. juni i år, mens den aarhusianske skulle have spillet op 6.-8. juni.

Men regeringen har som et af tiltagene for at mindske smittespredning af coronavirus valgt, at 'større forsamlinger' er forbudt indtil udgangen af august.

Loftet er på 500 personer, og det rammer ud over Tinderbox og Northside Roskilde Festival og Skanderborg Festival.

Udskudt til 2021
Begge festivaler bød eller på de helst store navne. På årets Tinderbox kunne man have set frem blandt andre skulle den amerikanske succesrapper Post Malone have spillet, ligesom Lenny Kravitz og Zara Larsson var på plakaten.

På Northside var blandt andre Robyn, Green Day og Lukas Graham annonceret.

Nu kan publikum altså i første omgang se frem til at høre Kashmir om lidt over et år. Og at det lige præcis blev Kashmir, der som de første er præsenteret, er ikke tilfældigt.

Roskilde-hovednavn aflyser alle koncerter i 2020

- Kashmir er noget helt specielt, og de spiller kun to festivaler næste år, udtaler Brian Nielsen i pressemeddelelsen.

På grund af coronavirussen blev Kashmir nødt til at aflyse alle de planlagt koncerter, de havde i 2020. Det var ellers første gang, de skulle være gået på scenen siden 2014.

Udover de to festivaler, skal Kashmir spille i Jyske Bank Boxen 27. maj 2021, Royal Arena 28. maj og 28 maj 2021.

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind