TV: Populær Top Gear-vært suspenderet af BBC

Den populære britiske tv-vært Jeremy Clarkson fra bilprogrammet Top Gear er igen omdrejningspunkt i en ny skandale

Tidligere Top Gear-vært Chris Goffey om Jeremy Clarkson. (Video: AP)

Han er en af Englands mest kontroversielle tv-karakterer, Jeremy Clarkson, og han har sin del skandaler bag sig. Enten hader eller elsker man ham.

Den 54-årige vært på Top Gear har dog også stor andel i, at bilprogrammet, der sendes i mere end 170 lande og efter sigende har over 350 millioner seere i ugen, er blevet så ekstremt populært, som tilfældet er. 

Nu er den feterede superstjerne dog blevet suspenderet af sin arbejdsgiver BBC, fordi han har været i et skænderi med en producer.

Det bekræfter den offentligt støttede mediegigant overfor Daily Mail

- Som følge af et skænderi med en BBC-producer er Jeremy Clarkson blevet suspenderet, mens sagen bliver undersøgt, udtaler en talsmand for BBC.

- Ingen andre er blevet suspenderet. Top Gear bliver ikke sendt på søndag. BBC har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt, lyder meldingen fra talsmanden.

Jeremy Clarkson kan ende med at komme i lære som sygehjælper. (Foto:AP) Samfund Fagforening: Clarkson skal tørre røv på patienter

Clarksons mange skandaler

Det er bestemt ikke første gang, Jeremy Clarkson er i fedtefadet.

Den åbenmundede journalist er ikke bange for at sige sin mening, og det har tidligere kostet ham nogle ridser i lakken.

Tv-værten har blandt andet en årelang fejde med den lige så rapkæftede journalist Piers Morgan. De to sviner gerne hinanden til i ny og næ på Twitter, men det hadefulde forhold eskalerede tilbage i 2004, da Piers Morgan bandede ad Clarkson til British Press Awards, hvorefter Clarkson kvitterede med en knytnæve i hovedet.

De seneste skandaler, den høje bilentusiast har været indblandet i, handler om så brandfarlige emner som selvmord og strejker.

Clarkson mødte massiv kritik, da han sagde, at selvmordere, der kaster sig ud foran et tog, er selviske, og det samme var tilfældet, da han udtalte, at folk, der strejker, skal skydes.

Fik en advarsel

BBC har generelt haft sit hyr med at holde værten i skak. Tilbage i 2014 var han således tæt på at blive fyret, fordi han havde brugt racistiske ord i en børneremse. Det kostede ham dog kun en advarsel.

Jeremy Clarkson har endnu en gang talt lidt for højt. (Foto: AP) Intl. kendte Top Gear-vært: De strejkende skal skydes

Dette bliver næppe det sidste, vi kommer til at høre om den kontroversielle tv-vært, der har været med, siden Top Gear gik i luften med en relancering i 2002, men på søndag får han altså ikke taletid i sit populære bilprogram.

And on that bombshell......

Jeremy Clarkson er røget i fedtefadet igen. Foto: AP Biler Tv-værts job usikkert efter ny racismeanklage

Ham skal man ikke tage hverken eller seriøs eller bogstavelig, fastslår tv-nævn (foto: AP) Samfund Kontroversiel Top Gear-vært frikendt

1 af 2 Her står han i midten sammen med medværterne Richard Hammond og James May. (Foto: Zuma Press)
2 af 2 Top Gears Jeremy Clarkson er blevet suspenderet af BBC, efter den kontroversielle tv-vært var i et skænderi med en producer. (Foto: AP)
117 kommentarer
Vis kommentarer