TV2-vært jubler: Jeg skal giftes

Tv-værten og kagemesteren Annemette Voss skal giftes med kæresten, Micky Fridthjof

'Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det', skriver hun på sin blog. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
'Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det', skriver hun på sin blog. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

En børnefri tur til Sydsverige endte helt anderledes, end kagekendissen og tv-værten Annemette Voss havde regnet med.

Undervejs på turen gik kæresten, Micky Fridthjof, nemlig på knæ og satte en forlovelsesring på bagedyst-vinderens finger.

Det afslører Annemette Voss på sin blog.

- Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det. Men den er sgu god nok, venner. Micky har været på knæ, og jeg har sagt ja, skriver hun på bloggen, hvor hun også viser forlovelsesringen frem.

Havde ikke et det komme
På bloggen fortæller 'Sådanmark'-værten, at hun slet ikke havde set frieriet komme, og at det særligt kom som en stor overraskelse, fordi kæresten havde opført sig normalt og afslappet hele dagen.

TV2-vært undskylder opførsel efter bilballade

Det kommende ægtepar var taget på en romantisk tur til Sydsverige, og inden det store spørgsmål blev stillet, tilbragte de dagen sammen på stranden og drak rosévin ved poolen.

Efter middagen gik de to turtelduer tilbage på værelset, og da Annemette Voss, der er vært på TV2 Lorry-programmet 'Sådanmark', satte sig på sengen, gik Micky Fridthjof på knæ.

- Og pludselig dér, mens jeg mindst forventede det, faldt han på knæ. Og denne gang var det ikke, fordi hans knæ var gået af led, som det gjorde under fødslen af Luca. Det var med fuldt overlæg, skriver hun i blogindlægget.

Tv-vært dybt såret af kommentar: Det gjorde ondt

Annemette Voss vandt bagekonkurrencen 'Den Store Bagedyst' på DR1 i 2013, og kort efter deltagelsen i programmet fortalte bloggeren, at hun skulle skilles fra sin mand gennem ni år.

Efter skilsmissen fandt kagemesteren kærligheden på ny, da hun mødte kæresten, Micky Fridthjof, og i maj sidste år kulminerede kærligheden, da parret blev forældre til deres første fælles barn.

TV 2-vært: Sådan er sexlivet som mor

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter