Annonce:
Annonce:

TV2-vært jubler: Jeg skal giftes

Tv-værten og kagemesteren Annemette Voss skal giftes med kæresten, Micky Fridthjof

'Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det', skriver hun på sin blog. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
'Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det', skriver hun på sin blog. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Annonce:
Følg Underholdning

En børnefri tur til Sydsverige endte helt anderledes, end kagekendissen og tv-værten Annemette Voss havde regnet med.

Undervejs på turen gik kæresten, Micky Fridthjof, nemlig på knæ og satte en forlovelsesring på bagedyst-vinderens finger.

Det afslører Annemette Voss på sin blog.

- Jeg skal giftes. For real. Ikke bare i mine drømme, selv om guderne skal vide, at jeg har drømt om det. Men den er sgu god nok, venner. Micky har været på knæ, og jeg har sagt ja, skriver hun på bloggen, hvor hun også viser forlovelsesringen frem.

Havde ikke et det komme
På bloggen fortæller 'Sådanmark'-værten, at hun slet ikke havde set frieriet komme, og at det særligt kom som en stor overraskelse, fordi kæresten havde opført sig normalt og afslappet hele dagen.

TV2-vært undskylder opførsel efter bilballade

Annonce:

Det kommende ægtepar var taget på en romantisk tur til Sydsverige, og inden det store spørgsmål blev stillet, tilbragte de dagen sammen på stranden og drak rosévin ved poolen.

Efter middagen gik de to turtelduer tilbage på værelset, og da Annemette Voss, der er vært på TV2 Lorry-programmet 'Sådanmark', satte sig på sengen, gik Micky Fridthjof på knæ.

- Og pludselig dér, mens jeg mindst forventede det, faldt han på knæ. Og denne gang var det ikke, fordi hans knæ var gået af led, som det gjorde under fødslen af Luca. Det var med fuldt overlæg, skriver hun i blogindlægget.

Tv-vært dybt såret af kommentar: Det gjorde ondt

Annemette Voss vandt bagekonkurrencen 'Den Store Bagedyst' på DR1 i 2013, og kort efter deltagelsen i programmet fortalte bloggeren, at hun skulle skilles fra sin mand gennem ni år.

Efter skilsmissen fandt kagemesteren kærligheden på ny, da hun mødte kæresten, Micky Fridthjof, og i maj sidste år kulminerede kærligheden, da parret blev forældre til deres første fælles barn.

Annonce:

TV 2-vært: Sådan er sexlivet som mor

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: