600.000 kr. klattet væk på to år

'Luksusfælden' er på svær opgave i aften med Lars fra Lystrup

Lars Lynge (th) med vennen Sebastian. (Foto: TV3)
Lars Lynge (th) med vennen Sebastian. (Foto: TV3)

Lars Lynge, børnehaveklasse-leder fra Lystrup, er aftenens deltager i 'Luksusfælden', og han burde slet ikke have nogle økonomiske problemer.

Men det har han - big time. Og det er selvforskyldt, kan man roligt sige.

For to år siden arvede han 600.000 kroner fra sin far - dem har han på rekord-tid formået at klatte væk, og på to år er han gået fra at være gældfri til at skylde penge væk til op over skorstenen.

Der har været tale om et luksus-forbrug ud over alle grænser. 51-årige Lars har haft ambitioner om at blive den bedste i landet til tennis i sin  aldersklasse og har brugt 60.000 kroner på et år på at blive det.

Han har tabt 57.000 kroner i gambling og siger selv, han 'spiller for at overleve', når han er udgået for penge i løbet af måneden.

Lars har været en klovn
- Det kan man ikke, de maskiner er ikke opfundet for, at spillerne skal tjene penge, lyder det fornuftigt fra vennen Sebastian, der er med som støtte, men også må tage sig til hovedet en gang i mellem.

- Lars har været en klovn, bedømmer vennen ikke uden grund.

Vennerne og eksperterne. (Foto: TV3)
Vennerne og eksperterne. (Foto: TV3)
 

Udover de allerede nævnte beløb har Lars også brugt 14.000 kroner på cafe-besøg og 24.000 kroner på barnepige og fornøjelser med sine to børn, der bor hos moderen tæt på i Lystrup.

Med husleje og diverse faste udgifter betyder det, at hans indtægt på 277.000 kroner stort set er opbrugt.

Lars bryder helt sammen i aftenens program.

Kameraerne skal ikke vide alt
Men der er såmænd mere. Lars har brugt dobbelt så meget, som han tjener, og mens kameraerne er tændte, vil han ikke fortælle, hvad de er gået til.

- De kameraer skal ikke vide alt om mit liv, afgør han.

Kort og godt  beløber gælden sig til 331.00 kroner, og han får at vide, at det skal være slut med tennis, gambling, barnepige og cafe-besøg. Og efter at have solgt, hvad han mener at have af værdi, der kan sælges, skal han desuden skaffe 5.100 kroner til afvikling af høj-forrentede kvik-lån.

Ikke bare som engangs-beløb, men 5.100 kr. ekstra hver måned, til han er gældfri om forventede fire år og nogle måneder.

Kan han det. Se med i aften.

'Luksusfælden' på TV3 i aften kl. 20.00

 

56 kommentarer
Vis kommentarer