43-årig X Factor-stjerne dater 21-årig paradiso

Brystbillede afslører, at Frank Clifforth kysser med 'Paradise'-Julie

Julie var tæt på titlen som 'Årets Side 9-pige' - se hendes præstation her

Hun var single, da hun tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i efteråret. Det samme var han, da han sang for hele Danmark i årets 'X Factor'. Men siden er den 21-årige Side9-pige og 'Paradise'-deltager Julie Carole og den 43-årige Frank Clifforth mødtes, og sød musik er opstået.

Julie er ikke længere single. (Foto: Christian Thøgersen). Danske kendte Paradise-Julie dater hemmelig kendis

I slutningen af sidste måned afslørede Julie Carole, at hun dater en kendis. Dengang ville hun ikke fortælle, hvem det var. Men et billede på modellens blog afslørede, at det er Frank Clifforth.

Længere nede i teksten smider Julie Carole alle kludene. Foto: Christian Thøgersen Underholdning Her viser Paradise-Julie (næsten) alt frem

Julie har nemlig lagt et billede op af sin kæreste, der har et fast greb i hendes ene bryst. Og på billedet kan man se, at kærestens arm er tatoveret med et kors, der er identisk med den tusch, som Frank Clifforth flashede i 'X Factor'.

Frank Clifforth viste sin tatovering på højre arm frem, da han og makkeren Torben Hein deltog i 'X Factor' som duoen 'Clifforth og Hein'. (Foto: Jonas Olufson)
Frank Clifforth viste sin tatovering på højre arm frem, da han og makkeren Torben Hein deltog i 'X Factor' som duoen 'Clifforth og Hein'. (Foto: Jonas Olufson)

Den smukke Paradise-deltager Julie er side 9-pige hos Ekstra Bladet. (Foto: Anthon Unger) TV Side 9-pige på Paradise: Går efter buttede og behårede mænd

Desuden har Julie Carole lagt en kort video på Instagram, hvor kæresten synger en Oasis-sang, og selv om man ikke ser ansigtet på Frank Clifforth, så er stemmen bekendt for 'X Factor'-fans.

Og i dag bekræfter Julie Carole, at det er Frank Clifforth, som er hendes kæreste. I sit seneste blog-indlæg med overskriften 'Her er min kæreste <3' og et billede af hende selv sammen med Frank Clifforth, skriver 'Paradise'-deltageren om, hvordan hun så ham for første gang, da hun i år tændte for 'X Factor', og så en 'meget attraktiv skaldet mand på skærmen'.

'Nam', tænkte jeg. Hvis Bruce Willis og Vin Diesel havde fået et barn sammen, så havde det sgu nok været sådan en som ham', skriver Julie Carole, og fortæller også, at hun og Frank Clifforth nyder livet som kærester, og glæder sig over alt det nye, der venter dem hver især og sammen.

Frank Clifforth hørte forkert, da han skulle navngive sin datter, der nu - som den eneste i Danmark - hedder Shine (Foto: Ole Frederiksen). X Factor X Factor-Frank: Min datter hedder Shine ved en misforståelse

Forholdet til Frank Clifforth indebærer, at hun bliver pap-mor til hans tre-årige datter, Shine. Flere børn mellem parret bliver det dog næppe til.

Julie Carole fra Paradise Hotel er 21 og skal steriliseres om knap tre uger. (Foto: Christian Thøgersen) Paradise Hotel Paradise-Julie på 21: Derfor vil jeg steriliseres

Julie Carole har nemlig argumenteret for, at hun vil steriliseres i en ung alder.

'Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har ønsket mig børn og at jeg er mere end overbevist om, at jeg aldrig kommer til det. Jeg ved at mange vil modsige mig på den her, men nogle ting kan man sgu bare mærke, og det kræver i virkeligheden ikke anden forklaring end 'fordi sådan er dét! Bum!'. Sådan skrev hun på sin blog.

Et valg, som hun både blev rost og kritiseret for. Se hende argumentere for det herunder.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Frank Clifforth og Julie Carole.

Caroline og Julie kan godt klare tingene selv. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel Fælles-onani på 'Paradise Hotel'

57 kommentarer
Vis kommentarer