Arrogant og selvfed: Anders skuffer Paradise-babes

I 'Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld' viser TV3, hvordan tidligere deltagere jagter nye paradisoer til den kommende kommende sæson af realityprogrammet. Se hvordan det gik, da Monique og Nanna jagtede fyre i Aalborg, her

TV3’s realityflagskib modtager hvert år utallige ansøgninger fra eventyrslystne unge, der gerne vil rejse den lange vej over Atlanten for at tjekke ind på luksusresortet ’Paradise Hotel’, hvor de kan få lov til at slukke deres tørst for eventyr i Sangria og Tequila.

Som optakt til sæsonen 2016, der starter i foråret, kan du følge jagten på det nye kuld af paradisoer i 'Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld'. Her rejser tidligere deltagere landet tyndt, for at jagte de helt rette 'Paradise'-deltagere, og i dette klip er det Aalborg, der står for skud.

Her er det de tidligere deltagere Monique og Nanna, der er taget til den jyske by, for at se om der er en fyr, der har udseendet, udstrålingen og partyånden, der giver åbner de populære hoteldøre på den mexicanske Stillehavskyst.

Se om Monique og Nanna fandt deres paradiso i klippet oven for

Realitydeltagere jagter Aalborgs frækkeste piger

Realitydeltagere: Vi har selv haft fordomme  

Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

Arrogant og selvfed: Anders skuffer Paradise-babes

Hør Nikita Klæstrup fortælle om modtagelsen, da  hun tjekkede ind på Paradise Hotel her (Foto: Rie Andersen/Redigering: Mikkel Cramon)