Babe-jagt i Aarhus: Cecilie er fornuftig og skingrende sindssyg

I 'Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld' viser TV3, hvordan tidligere deltagere jagter nye paradisoer til den kommende kommende sæson af realityprogrammet. Se, hvordan det gik, da Monique og Nanna var på jagt i Aarhus

Se 'Det Nye Kuld' i klippet herover artiklen
______________________________________

TV3’s realityflagskib modtager hvert år utallige ansøgninger fra eventyrslystne unge, der gerne vil rejse den lange vej over Atlanten for at tjekke ind på luksusresortet 'Paradise Hotel', hvor de kan få lov til at slukke deres tørst for eventyr i Sangria og Tequila.

Som optakt til sæsonen 2016, der starter i foråret, kan du følge jagten på det nye kuld af paradisoer i 'Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld'. Her rejser tidligere deltagere landet tyndt, for at jagte de helt rette 'Paradise'-deltagere.

Denne gang er Monique og Nanna draget til Aarhus, hvor de skal se nærmere på 18-årige Cecilie, der betegner sig som værende både fornuftig og skingrende sindssyg.

Det er dog sværere for Monique og Nanna at få fyrene i Smilets By til at stille op foran kameraet, men til sidst spotter de 24-årige Louis, som med rullekrave og solbriller i dén grad imponerer pigerne.

Se med herover artiklen

Arrogant og selvfed: Anders skuffer Paradise-babes  

Realitydeltagere jagter Aalborgs frækkeste piger

Realitydeltagere: Vi har selv haft fordomme  

Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?

Babe-jagt i Aarhus: Cecilie er fornuftig og skingrende sindssyg

Hør Nikita Klæstrup fortælle om modtagelsen, da  hun tjekkede ind på Paradise Hotel her (Foto: Rie Andersen/Redigering: Mikkel Cramon)