Cain: Jeg brugte 'Paradise Hotel' til at springe ud som homoseksuel

Den 24-årige gartner ville være med i reality-programmet for at springe ud af skabet på tv

Se hvorfor Cain brugte 'Paradise Hotel' som platform til at springe ud som homoseksuel. (Video: Julie Nolsöe)

Da Ekstra Bladet i efteråret mødte Cain på det luksuriøse hotel i Mexico forud for årets 'Paradise Hotel'-optagelser, afslørede han, at han var biseeksuel og var sammen med en fyr for første gang for to år siden. Men historien om både at være til drenge og piger holdt han for sig selv - både over for de andre deltagere og over for resten af hans omgangskreds.

Men da der i marts var premiere på 12. udgave af reality-programmet, var hans seksuelle status igen ændret. For historien om, at han var biseksuel var konstrueret for at afbøde sandheden om, at han faktisk er homoseksuel. Og her 10 uger senere er han stolt af sin beslutning om at springe ud foran alle i kølvandet på 'Paradise Hotel'. Se tv-klippet herover

Planlagt til mindste detalje
- Jeg har fået god respons på det, og folk siger, det er mega fedt. Måden, jeg har gjort det på, synes folk bare er kæmpe stort. Jeg havde nærmest også planlagt det sådan til mindste detalje, at det var sådan, jeg havde tænkt mig at gøre det, siger Cain og fortsætter:

Været i skabet i 24 år
- Jeg havde faktisk lidt frygtet, at min familie og nogle af mine venner ville vende mig ryggen, så jeg gik og havde nederen tanker om det at springe ud af skabet som bøsse. Trods alt har jeg været inde i skabet i 24 år, og så tænkte jeg, nu er det nu. Og hvis jeg gør det på den her måde, så er der rimelig stor sikkerhed for, at jeg helt sikkert vil få nogle nye gode venner, siger Cain til Ekstra Bladet.

Paradise-Mathias tog alle pengene: Caroline er ikke et sødt menneske

Efter hjemkomsten er han blevet meget gode venner med en af aftenens 'Paradise'-vindere, Caroline. Men han havde naturligt nok svært ved at glæde sig på hendes vegne, da hun blev snydt af sin partner, Mathias i trosskabstesten, og hun derfor endte med nul kroner i præmiepenge. Se hvad Cain synes om det i tv-klippet herunder

Bag om 'Paradise Hotel': Her er alt det, du ikke ved

Ny Paradise-babe: - Jeg har det fint med at skulle stikke folk i ryggen

Paradiso overrasker: Jeg er 100 procent homoseksuel, men..

Cain fra 'Paradise Hotel': 'Jeg er mest til fyre'